Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:629554
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Starpinstitūciju komisija tika izveidota, lai izvērtētu KNAB struktūras modeļa efektivitāti biroja funkciju optimizēšanai un darbības uzlabošanai attiecībā uz veidojamā reģionālā principa sasaisti ar funkcionālajiem blokiem, paustajiem secinājumiem un ierosinājumiem.
Pēc manām domām, Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs ir nepieciešams, lai cīnītos ar ,varētu teikt, Latvijas lielāko problēmu - korupciju, kukuļdošanu, kā arī kukuļu ņemšanu. Cilvēkiem, kas to dara tas laikam šķiet vieglākais ceļš, nepadomājot par to, kādas sekas tas viņiem pašiem var radīt. Kopumā apskatot KNAB darbību varu teikt, tomēr neskatoties uz visām iespējamām pastrādātajām nelikumībām tā ir sekmīga un atklājusi daudzus korupcijas gadījumus. Apskatot, kādus pārkāpumus KNAB savas darbības laikā ir atklājis, šķiet pārsteidzoši, kādus tikai līdzekļus cilvēki neizmanto, lai tiktu pie naudas. Protams , ideālā variantā būtu labi, ja vispār nebūtu nepieciešams tāds Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs, bet ja reiz tāds ir izveidots, tad atliek tikai cerēt, ka paši biroja darbinieki beidzot sapratīs, kāds ir viņu darbības mērķis un kā labā viņi strādā. Es ļoti ceru, ka pienāks tāds brīdis, kad KNAB turpinās jau iesākto korupcijas apkarošanu ar jaunām un, galvenais, efektīvām darbībām un beigs karu savā starpā. Tāpat, ievēros ētikas kodeksu un neaizmirsīs savu misiju, kā arī devīzi „Gods pār varu” nevis „Vara pār godu” , kā tas ir uz doto brīdi.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1317589
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация