Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:642564
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.03.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kā jau iepriekš tika pieminēts, autors uzskata, ka organizatoriskā struktūra ir pieņemama, taču uzņēmumam ir dažādas problēmas, kas būtiski pasliktina tā finansiālo stāvokli. Iepriekš pieminētās problēmas nav nenovēršamas un no tām varēja viegli izvairīties, it īpaši, ja darbinieki zina un brīdina par sekām. Šis starpgadījums ir pretrunā ar demokrātisko vadības stilu, kas tika pieminēts iepriekš. Šādi starpgadījumi var radīt nevēlamus saspīlējumus starp uzņēmumā strādājošajiem, jo tiem darbiniekiem, kas tieši piedalās ražošanā, ir jāpārtaisa iepriekš pieļautās kļūdas. Tā kā visas kļūdas, kas tiek pielaistas uzņēmumā, var radīt zaudējumus uzņēmumam, tad riskam tiek pakļautas arī darbinieku algas, kam ir ļoti liela nozīme katrā uzņēmumā.
Iespējamie risinājumi, lai nākotnē neatkārtotos šādi starpgadījumi, varētu būt uzņēmuma darbinieku izglītošanās atbalstīšana, organizējot dažādus kursus un/vai finansiāli atbalstot darbinieku izglītošanos attiecīgajās mācību iestādēs. Augstāks izglītības līmenis, ļoti iespējams, palīdzētu nākotnē risināt problēmas daudz ātrāk un efektīvāk. Tāpat varētu rīkot dažādus saliedēšanās pasākumus, lai veicinātu dažādu nodaļu darbinieku savstarpējo attiecību uzlabošanos un uzticību, tādējādi nākotnē uzņēmumam, palīdzot izvairīties, no iespējamajiem saspīlējumiem darba vietā.
Šie problēmu risinājumi ir ļoti vispārīgi un pat, ja tie nedos tūlītēju risinājumu, tie visdrīzāk var palīdzēt nākotnē vieglāk pārvarēt problēmas vai novērst to iestāšanos. Ar problēmām saskaras visi uzņēmumi un tieši izglītoti darbinieki, kas sadarbojas ir tie, kas tās var palīdzēt pārvarēt vislabāk.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация