Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:202540
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Katram minerālam, augam, cilvēkam, dzīvniekam, eņģelim, planētai un zvaigznei ir sava aura, cits citu ar tās palīdzību ietekmē. Aura ir fenomens, kas cilvēka iespējām piešķir bezgalību.

Cilvēka enerģētiskais ķermenis.

Cilvēka ķermenis sastāv ne tikai, miesas, kauliem, bet arī enerģētiskā ķermeņa, kuru neredz parasts cilvēks, tikai ārkārtīgi jūtīgi cilvēki vai arī to var konstatēt ar tehnisku līdzekļu palīdzību. Tas sastāv no konkrētas un saistītas kosmiskās enerģijas un ir dzīvības spēka nesējs, veidojot modeli vai strukturālo skeletu, kas formē materiālo ķermeni. Cilvēks sastāv no šādām vienībām;

Ķermenis + Dvēsele + Gars.

Auras izjūta kā Es telpas izjūta.

Auras izjūta ir spēja uztvert savas personīgās auras struktūru un sveša dzīvās un nedzīvās dabas objektu auras ietekmi. Visbiežāk cilvēkiem piemīt intuitīva auras izjūta. Ekstrasensi cenšas apgūt auras uztveri, bet ir cilvēki, kuri no dabas apveltīti ar šo izjūtu vai ieguvuši to spēcīgu emocionālu satricinājumu rezultātā.
Parasti cilvēks savu Es identificē ar savu ķermeni, bet Es teritorija aizņem daudz lielāku telpu, tajā cilvēks izplata izjūtu Mans un faktiski tā ir viņa auras jeb Mana teritorija. Priekšmeti, kas ir cilvēka auras teritorijā vai kuriem viņš pieskāries, enerģētiskā un informatīvā plāksnē var mainīties. Priekšmeti atstāj iespaidu uz cilvēka auru.
Ikviena Es ārpus ķermeņa ir 2 robežas : auras iekšējā ( ~0,5 – 1 m no ķermeņa) un ārējā robeža, kas atrodas tālāk. Šīm aurā ir atšķirīga emocionālā un psiholoģiskā nokrāsa. Iekšējā Es auras robežās jebkurš objekts tiek uztverts kā Es. Robežās starp iekšējo auru un ārējo robežu ir izjūta Es – Mēs, Mans.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация