Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
Особые предложения 2 Открыть
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:362827
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Džozefs Džurāns (Joseph Moses Juran) ir Juran institūta dibinātājs, kurš piedāvā kvalitatīvas konsultācijas un kvalitātes vadību. 1926. gadā viņš strādāja kopā ar Bell Laboratories komandu, lai izveidotu pirmās rūpnīcas statistikas procesa kontroles paņēmienus. Viņš veicināja kvaitāti, izmantojot viņa oriģinālos un profesionālos aprakstus, kuri tika izstrādāti pēc vienotas kvalitātes.
Džurāns izstrādāja kvalitātes stratēģiju- kvalitātes plānošanu, kvalitātes kontroli un kvalitātes uzlabošanu. Kvalitātes plānošanā gan iekšējie, gan ārējie klienti ir iesaistīti. Tādējādi tiek veicināta arī klientu zināšanu paplasināšana. Pakalpojumi un produkti tiek izstrādāti tikai, lai apmierinātu šīs vajadzības. Šī plānošana ir sagatavošanās process, lai sasniegtu augstus uzņēmuma mērķus. Kvalitātes kontrole ir process uzņēmuma mērķu sasniegšanai, galvenie vadības rīki ir statistikas procesa kontroles paņēmieni.
Lai gan kvalitātes vadība vairs nav nekāds jaunums, daudzos uzņēmumos vēl netiek atbalstīta kvalitātes vadības nepieciešamība. Vēl valda uzskats, ka tās ir papildus izmaksas, tā pietiekami nenovērtējot kvalitātes vadības vietu un tās lomu uzņēmuma kopējā struktūrā. Tomēr pēdējā laikā ar vien vairāk uzņēmumu pievēršas šai tēmai. Tie saprot, lai radītu kvalitatīvu produktu, nepietiek ar to, ka pirms pārdošanas tiks konstatēti defekti.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация