Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:364127
 
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Zinot, ka Sorosa fonds – Latvija atbalsta sabiedrības veselību, es iesniedzu Jūsu izskatīšanai sekojošu finanšu pieprasījumu.

Divpadsmit mēnešus ilgam avīžu izdošanas projektam nepieciešami Ls 7698. Avīzes tiks veidotas, lai iepazīstinātu sabiedrību ar organizācijas „Smaidu mūsu bērniem” rīkotajiem sporta un kultūras pasākumiem, kuri tiek organizēti ar mērķi vākt finanšu līdzekļus bērnu slimnīcas remontam un jaunu iekārtu iegādei.

Līga Leščinska, projekta vadītāja, kopā ar mani ir detalizēti izstrādājusi projekta plānus, un es varu garantēt, ka šim projektam tiks piešķirta visaugstākā prioritāte, jo mūsu organizācijas galvenais mērķis ir nodrošināt, lai mūsu bērni uzaugtu veseli.

Lai atbildētu uz visiem jautājumiem, kas Jums varētu rasties, es lūdzu Jūs kontaktēties ar Līgu Leščinsku pa tālruni 7988567. Ja Jums ir kādi administratīvas dabas jautājumi, lūdzu, kontaktējieties ar mani pa tālruni 7161543.

Sabiedriskā organizācija „Smaidu mūsu bērniem”, rīkojot sporta pasākumus ar slavenību piedalīšanos dažādās Latvijas pilsētās, to laikā organizējot dažādus pasākumus bērniem, piedāvājot uzstāties bērnu pašdarbības pulciņiem, vāks līdzekļus no pasākuma apmeklētājiem un sponsoriem, lai tos nodotu Latvijas bērnu slimnīcu labiekārtošanai un remontam. Lai popularizētu šo projektu un tā ietvaros rīkotos pasākumus, organizācija vēlas izdot bērniem, viņu vecākiem, vecvecākiem, radiem un draugiem domātu bezmaksas avīzi, ko paredzēts izplatīt skolās, bērnudārzos un citās sabiedriskās vietās, 12 reizes gadā, kurā būtu informācija par organizācijas jau rīkotajiem pasākumiem, atsauksmes par tiem, informācija par plānotajiem pasākumiem, ziņas par savāktajiem līdzekļiem un paveiktajiem darbiem slimnīcās, tādā veidā informējot sabiedrībai un veicinot tās iesaistīšanos šajā projektā.
Bērni ir mūsu prieks un laime, mūsu mīlestība un mūsu nākotne. Tādēļ visa sabiedrība ir ieinteresēta, lai mūsu bērniem klātos labi, tie būtu apmierināti, dzīvespriecīgi un laimīgi. Tomēr ir daudz bērnu, kuri saslimst, cieš nelaimes gadījumos un nonāk slimnīcās. Sliktā pašsajūta, ierastās vides maiņa bērniem liek justies nedrošiem, satrauktiem, skumjiem un nomāktiem, un šī sajūta tikai pastiprinās, ja jādzīvo 20 gadus neremontētās palātās, jāguļ salūzušās gultiņās, jālieto veci un nobružāti trauki un galda piederumi.
Mūsu biedrības mērķis ir vākt līdzekļus un ziedojumus, lai Latvijas bērnu slimnīcas varētu apgādāt ar jaunām iekārtām, rotaļlietām, izremontēt telpas un labiekārtot palātas. Izremontētas un labi apgādātas slimnīcas sniegs prieku un liks justies labāk ne tikai bērniem, bet arī viņu vecākiem un, protams, arī ārstiem. Veids, kādā biedrība vēlas vākt līdzekļus, ir ļoti interesants un Latvijā vēl nebijis – mēs vēlamies rīkot dažādus sporta pasākumus ar slavenību piedalīšanos, kuru laikā tiks rīkoti arī daudzi bērniem veltīti pasākumi un bērnu pašdarbības pulciņu uzstāšanās, tādā veidā popularizējot veselīgu, aktīvu un interesantu laika pavadīšanas un dzīves veidu. Naudas līdzekļi tiks vākti no pasākumu apmeklētājiem un sponsoriem.
Pasākumus plānots veikt visa gada garumā, bet biežāk skolēnu vasaras, kā arī pavasara un rudens brīvdienās dažādās Latvijas vietās. Šī projekta realizēšanai mūsu organizācija ir atradusi sadarbības partnerus, kuri ir ieinteresēti radīt labākus apstākļus mūsu bērniem, viņu vecākiem un ārstējošajiem ārstiem slimnīcās, veicināt un popularizēt bērnu un viņu vecāku interesantu, aktīvu laika pavadīšanu un piedalīšanos pašdarbības pulciņos. Mūsu partneri šī projekta realizēšanā būs Rīgas Domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments, Latvijas lielāko pilsētu skolu valdes, UNICEF Latvijas Nacionālā komiteja, Bērnu un jauniešu centrs "Rīgas Skolēnu Pils", Latvijas jaunatnes sabiedrības veselības organizācija.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация