Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:525506
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.11.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Personāla ilgtspējas pasākumu izdevumos netiek ieskaitīti ikdienas izdevumi par tēju, kafiju, pienu, augļiem un nelielām uzkodām uzņēmuma darbiniekiem (ja tie nav paredzēti darba koplīgumā). Savukārt, ja tie ir paredzēti darba koplīgumā un tos nevar personificēt, tad šāda veida izdevumus var uzskatīt par personāla ilgtspējas pasākumu izdevumiem un, ievērojot UIN likumā noteikto ierobežojumu, tie ir ar saimniecisko darbību saistītie izdevumi.

Zināšanai !
1. Ja reprezentācijas izdevumi un personāla ilgtspējas pasākumu izdevumi kopā pārskata gadā pārsniedz 5 % no iepriekšējā pārskata gada kopējās darba ņēmējiem aprēķinātās bruto darba samaksas, par kuru samaksāti VSAOI, tie ir ar saimniecisko darbību nesaistītie izdevumi, bet ja izdevumu apmērs nesasniedz minēto lielumu, uzņēmums tos atzīst par saimnieciskās darbības izdevumiem.
2. Kopējā darba ņēmējiem aprēķinātajā bruto darba samaksā iekļauj pamatalgu, samaksu par nostrādāto laiku (tai skaitā par virsstundām) vai veikto darba apjomu, regulāras un neregulāras piemaksas, prēmijas un citus labumus, samaksu par atvaļinājumu, darbnespējas lapu A apmaksu, samaksu par darbu svētku dienās un citās dienās, kā arī to atlīdzības daļu, par kuru tiek aprēķināts solidaritātes nodoklis. Bruto darba samaksā netiek iekļauta darba devēja veiktā VSAOI daļa.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,20 €
Комплект работ Nr. 1374565
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация