Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:116081
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Visi uzņēmuma darbības dokumenti, kā arī instruktāžas, žurnāli, darba vides riksu novērtējumi glabājas atsevišķā telpā uzņēmumā, tā ir ugunstdroša telpa, ar dzelzs durvīm un dokumenti galabājas dzelzs skapjos lai ugunsgrēka gadījumā tie nesadegtu, kā arī šie dokumenti tiek glabāti vismaz 3 gadus.
Darba devējs ir tas, kas nosaka un īsteno darba vides iekšējo uzraudzībum sadala resusrus stapr visām uzņēuma jomām, noska sadarbību starp uzticības personu, darba aizsardzības speciālistu un nodarbinātajiem, nodrošina nodarbināto darba vadītāju sadarbību ar piegādātājiem, apmeklētājiem. Katram darbiniekam ir skadri zināmi savi pienākumi un par tiem viņi arī ir parakstījušies.
Darba devējs un Darba aizsardzības speciālists ir informējis darbiniekus par darba vides riskiem, kas attiecas uz konkrēto darbinieku un darba vietu, darbinieki ir zinoši kā novērt vai samazināt risku un tā sekas, ir informēti par saviem pienākumiem darba vides iekšējās uzraudzības veikšanā, par rīcību ārkārtas situācijās, par sekāk kādas būs ja neievēros savis pienākumus. Visi cilvēki kas ir iesaistīti uzņēmuma darbībā ir informēti par riskiem uzņēmumā, kā arī būvobjektos. Būvobjektu vietās ir izvietotas brīdinājuma, inform;acijas zīmes, novilktas lentas kur npieciešams, lai garāmejošie un apmeklētāji nepakļautu sevi riskam.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −-1,80 €
Комплект работ Nr. 1328421
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация