Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:443376
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Pateicoties tam parādijās dažādas inovācijas (produkti, iespējas), tas ir viens faktors, kas tieši sekmē ekonomikas attīstību katrā valstī. Kā arī vēl viens no galvenajiem faktoriem, kas sekmē ekonomikas attīstību ir zināšanas. Vienīgi ar savām zināšanām cilvēks var izdomāt dažādas inovācijas, vai prast iziet no jebkuras sarežģītas situācijas, veicināt savas ražošanas tempus un kvalitāti, cilvēks prot ļoti labi izmantot savas zināšanas, to var redzēt pēc tā, cik ekonomiski attīstīta ir mūsu pasaule. Inovācijas ir viens no galvenajiem faktoriem, ar kuru palīdzību cilvēks var sekmēt savas valsts ekonomikas augšupeju, bet ar to nav jāsaprot jaunievedumus, bet jāskatās plašāk. Jauni zinātnieki ar pētijumu rezultātiem sasniedz visdažādākos inovācijas galarezultātus, kuri sekmē valsts ekonomiku, pat tas pats jauktais tirgus, cilvēki viņu izdomāja lai sekmētu ekonomiku, protams viņš nav ideāls, bet atradīsies cilvēki, kuri ar savām zināšanām uzlabos viņu līdz tam brīdi, kamēr tas nekļūs ideāls.
Līdz ar ekonomikas attīstību, asāku konkurenci, nauda sāka spēlēt ar vien lielāku nozīmi, cilvēki sāka dalīties kārtās, nabadzīgie un bagātie. Sievietes sāka strādā, un visu ko viņi agrāk darija mājās, šuva, gatavoja, tagad viņi to dara par naudu, viņi apkalpo cilvēkus un gūst peļņu, tā ar vien vairāk un vairāk sievietes saka strādāt un vairāk sāka attīstīties pakalpojumu ekonomika. Tas ir bēdīgi, jo agrāk brīvā laika pavadīšana, izklaides, brokastis, visu ko ģimenes darija kopā, tagad cilvēks vienkārši aiziet uz tirgu, kur viņš paēd, padzer, atpūšas. Viss ko agrāk cienija, tagad pārvērtās par parastu pakalpojumu, vīrietis pat sievieti var nopirkt, drīz varēs nopirkt arī jūtas un emocijas.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,98 €
Комплект работ Nr. 1317955
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация