Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:895712
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.07.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 38 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Šobrīd Latvijā notiek šādi kino festivāli:
2ANNAS – neatkarīgs kino un audiovizuālas mākslas festivāls, kas meklē un iepazīstina skatītājus ar inovatīviem mākslas darbiem šajā nozarē. Pasākums specializējas uz īsfilmām. Jāatzīmē, ka festivāls piedāvā skatītājiem arī sociāli aktīvas īsfilmas un vidēja garuma filmas. Katru gadu festivālam tiek noteikta tematika, kas tiek aplūkota, izzināta, pētīta un diskutēta pasākumu un kino seansu kontekstā. (Rīgas starptautiskā filmu festivāla 2ANNAS interneta portāls)

• Rīgas Starptautiskais filmu festivāls – pirmo reizi norisinājās 2014. gada nogalē, apvienojoties Latvijas kino industrijas pārstāvjiem. Festivāls atšķiras no citiem ar to, ka tā galvenā ideja ir nevis talantu meklēšana, bet Rīgas tēla veidošana kā profesionālas un konkurētspējīgas kino industrijas Latvijas galvaspilsētas. (Nacionālais kino centrs)
• Lielais Kristaps – nacionālā kino balva, ko rīko biedrība “Latvijas Kinematogrāfistu Apvienība”, sadarbība ar Nacionālo kino centru un Latvijas Republikas Kultūras ministriju. Projekts saņem Rīgas domes atbalstu. (Nacionālais kino centrs)
• Dokumentālo filmu forums Baltic Sea Docs – rīko Nacionālais kino centrs, vienīgais šāda tipa pasākums Baltijā, kas ir domāts profesionāļiem dokumentālo filmu jomā. (Nacionālais kino centrs)

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация