Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:645686
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

DRC Group (R.O.C.S) DRC Group ir zobu pastas R.O.C.S razotāja, kas piedāvā augstas kvalitātes zobu pastas. Visu dazādo produktu formulas tika veidotas WDS – Laboratory (World Dental Systems, Russia – Switzerland) un kuras ir balstītas uz modernām aktīvām sastāvdaļām. Augstā produktu kvalitāte ir apstiprināta klīniskos pētījumos un labaratoriju izmēģinājumos. Šis uzņēmums strādā pie tā, lai veidotu unikālas, ekskluzīvas formulas, kas ļautu visefektīvāk cīnīties pret mutes dobuma problēmām.
Šis uzņēmums velta savu uzmanību tikai mutes dobuma kopšanas produktu razošanai, tam pieder 3 patenti un pie 12 jauniem patentiem vēl tiek strādāts. Uzņēmums ir sertificēts pēc starptautiskā vidē atzītiem standartiem ISO, GMP utt.
Johnson & Johnson (REMBRANDT, Listerine) – gluzi tāpat kā pārējie uzņēmumi arī Johnson & Johnson savas konkurētspējīgās priekšrocības ir veidojis gadu desmitu gaitā, mēģinot pēc iespējas labāk apstiprināt patērētāju vēlmes un vajadzības, kā arī uzlabojot savus produktus.
Uzņēmums ir lielākais medicīnas iekārtu, medicīnas līdzekļu un produktu cilvēku veselībai razotājs. Uzņēmuma darbība balstās uz trim segmentiem – patēriņa produkcija, produkcija slimnīcām un farmaceitiskā produkcija. Kompānija pēta un rada jaunus, efektīvus un pēc izmaksām sabalansētus medicīnas līdzekļus, kas ļauj uzlabot to patērētāju dzīves kvalitāti.
Dr. Theiss Group (Lacalut) – uzņēmums, kurš razo personīgās higiēnas produkciju, kuru sastāvā ir dabīgās vielas. Tā arī ir šī uzņēmuma galvenā priekšrocība, jo to sastāvs ir pēc iespējas dabīgs un ar nelielu ķimikāliju sastāvu. Tāpat uzņēmums attīsta medicīnas kosmētikas razošanu un attīstību. Uzņēmums, kas vēl joprojām aktīvi attīstās un pilnveidojas.
Splat (SPLAT) – krievu razotājs, kas razo visa veida kosmētiku, tai skaitā arī inovatīvus līdzekļus mutes dobuma kopšanai, dabīgās zobu pastas, kosmētiskos līdzekļus matiem un ķermenim, kā arī bērnu kosmētiku. Uzņēmums razo produktus, kuriem pasaulē nav analogu. Produkcija tiek izgatavota mazās partijās tikai no labākajām sastāvdaļām.
Ātra inovāciju ieviešana un „jūtīgums” pret patērētāju vajadzībām ļauj uzņēmums konkurēt ar vadošajiem līderiem, kā arī radīt jaunus standartus mutes dobuma līdzekļu razošanā.
Uzņēmums balsta savu darbību uz zobu pastu, zobu birstīšu, skalotāju un zobu diegu razošanu.

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1238464
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация