Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:946909
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.05.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 19 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

IBM Latvija ir pasaulē plaši pazīstamās kompānijas IBM sastāvdaļa. IBM ir viena no lielākajām un leģendārajām kompānijām, kas kādreiz tika dibinātas un strauji attīstījušas ASV. Kompānija ir dibināta 1911. gadā New-York štatā kā datu ierakstīšanas kompānija un visā darbības laikā informācijas tehnoloģiju tirgū piedāvāja svarīgus tehniskus jauninājumus. Tā sākusi savu darbu ar primitīvām datu ierakstīšanas iekārtām un laika gaitā kļuvusi par datorindustrijas dalībnieku kopš datoru radīšanas. Kompānijai bija dažādas problēmas nestabilā vidē pašā PC ēras sākumā. Tagad uzņēmums ir viens no datorindustrijas līderiem. Kompānijā ir ļoti labi attīstīta korporatīvā kultūra. IBM ir veiksmīgi globalizējusi savas aktivitātets atvērot jaunas nodaļas visā pasaulē. 90-to gadu sākumā International Business Machines Corporation (IBM) ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju un servisa kompānija ar 85 gadu pieredzi. Pieredze un visaugstākā līmeņa profesionālisms apvienojumā ar plašo produktu un pakalpojumu klāstu dod mums iespēju radīt ikviena klienta vajadzībām visatbilstošākos tehnoloģiskos risinājumus.
Kompānija IBM ir augsti strukturizēta. Viņai ir trīs galvenās geografiskās nodaļas: America (Amerika), EMEA (Eiropa un Āfrika) un PA (Āzija un Austrālija). Tās sadalās vēl citās vienībās un apakšvienībās, kas ir atsevišķas saimnieciskas struktūras. Eiropā IBM Latvia ir pakļauta IBM Nordic, un ja dziļāk konkritizēt, tad tās nodaļai Somijā. IBM Latvia ir tikai ļoti maza apakšvienība no IBM un tā sastāv no trīm departamentiem: globālie servisi, tirdzniecība un biznesa jauninājumu pakalpojumi. Neskatoties uz to, ka uzņēmums strādā kā atsevišķa organizācija, tomēr viņš ir atkarīgs no Somijas nodaļas lēmumu pieņemšanā. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1145298
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация