Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:492669
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

NASDAQ OMX Riga izstrādātie Korporatīvās pārvaldības principi un ieteikumi ietver jautājumus, kas saistīti ar akcionāru sapulču organizēšanu, padomes un valdes funkcijām un darbu, uzņēmuma attiecībām ar akcionāriem, uzņēmuma pārvaldes attiecībām ar trešajām personām un citus jautājumus. Šie principi ir izstrādāt, ņemot vērā Latvijas Republikas tiesību aktos kapitālsabiedrībām izvirzītās prasības, kā arī Eiropas Savienības un OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas) ieteikumus kapitālsabiedrības korporatīvajai vadībai. Šo ieteikumu izstrādes laikā tika ņemta vērā Latvijas uzņēmējdarbības vides specifika, uzņēmumu lielums, kā arī uzņēmumu akcionāru intereses. Turklāt, šie principi ir izstrādāti un saskaņoti visās trijās Baltijas valstīs, ievērojot vietējās likumdošanas īpatnības.
Biržas mērķis, ieviešot šos ieteikumus, ir uzlabot biržā kotēto uzņēmumu korporatīvās pārvaldības kvalitāti, stiprināt vispārējo biznesa ētiku Latvijā, veicināt sabiedrības un uzņēmēju izpratni par kvalitatīvas pārvaldības nozīmi, kā arī veicināt uzņēmuma finansiālo un stratēģisko mērķu sasniegšanu.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация