Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:156842
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sadales kanāli veic preču pārvietošanu no ražotāja pie patērētāja, pārvarot laika, vietas un valdījuma intervālus, kas šķir preces un pakalpojumus no tiem, kuriem tās nepieciešamas vai kuri tās vēlas. Daudzie uzņēmumi domā, kā pēc produkcijas nosūtīšanas starpniekiem viņu darbs ir beidzies, jo tālāk jāstrādā tikai starpniekiem. Tomēr tā nav, jo uzņēmumam jāseko līdzi starpnieku darbībai, un uzņēmumam, kas darbojas starptautiskajā tirgū, ir jābūt nodrošinātam ar informāciju par visiem noietas kanālu dalībniekiem līdz pat patērētājam.
Sadales kanāla līmenis ir ikviens jebkura veida starpnieks, kas izpilda jebkuru darbu pārvietošanas, izplatīšanas un virzīšanas tirgū procesā. Ražotājs un gala klients ir daļa no katra kanāla. Kanāla lielums ir atkarīgs no tajā esošajiem starpposmu līmeņiem. Nulles līmeņa kanālu veido ražotājs, kurš pārdod tieši gala klientam, izmantojot internetu; pārdošanu pie pircēja mājās; pārdošanu demonstrējot produktu klientu grupai mājās; pasūtījumus pa pastu; telemārketingu; pārdošanu televīzijā un citas metodes. Viena līmeņa kanāls ietver vienu pārdošanas starpnieku, piemēram, veikalu. Patērētāju tirgū šāds starpnieks ir tas tirgotājs, kas pārdod produktus mazumtirdzniecībā. Divu līmeņu kanālā ir divi starpnieki. Patērētāju tirgos par tādiem starpniekiem kļūst vairum- un mazumtirgotājs. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация