Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:420129
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.08.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Legālajās tīkla mārketinga organizācijās jaunajiem izplatītājiem ir pašiem jāiegādājas apmācības un reklāmas materiāli, kā arī jāiegādājas noteikts daudzums izplatāmo produktu. Visbiežāk pielietotais tests, lai izprastu vai piedāvātā biznesa iespēja atbilst legālam tīkla mārketinga biznesa modelim ir pieturēšanās pie tā sauktā 70% nosacījums, kurš ar bonusu un ierobežojumu palīdzību veicina to, lai dalībnieks pārdod/patērē 70% no iepriekš iegādātās produkcijas.
Šim nosacījumam dažādās organizācijas ir dažādas interpretācijas. Dažas tīkla mārketinga firmas uzstāj, lai 70% no iepriekš iegādātās preces pārdod patērētājiem ārpus organizācijas, savukārt citas firmas ļauj, ka pašu patēriņš sastāda būtisku daļu no iesaistīto dalībnieku pārdošanas apjoma.
MLM piemēri ir „Amway”, „Avon” uzņēmumi. Darba autore uzskata, ka MLM attīstības iespējas vēl nav izsmeltas – šī biznesa forma ir ieguvusi aktualitāti pasaulē pateicoties iespējai nopelnīt lielas naudas summas, taču tajā pašā laikā šī biznesa forma nozīmē no cilvēkiem milzīgu apņēmību un spēju veikt tiešo pārdošanu. Panākumi lielā mērā ir atkarīgi arī no tā, kāda veida produktus vai pakalpojumus MLM uzņēmums cenšas pārdot. Jo populārāki produkti/pakalpojumi, jo darbiniekiem vieglāk pārdot, līdz ar to lielāki ienākumi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация