Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:428202
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

L. Eden var atrast tikai vienu nepilnību un neskaidrību starptautisku uzņēmumu darījumos un operācijās, kur valdības cenšas iejaukties, lai samazinātu konfliktus un divdomības šajā sfērā. Tā ir starptautisku uzņēmumu nodokļu maksāšanas sfēra. Transfertu cenas: izcenojumi starptautiskām kompānijām.
Transfertu (pārvedumu) maksājumi ir maksājumi starp firmām, kas ir saistītas, piemēram, tirdzniecības jomā. Šie maksājumi ir pamatā tiek radīti no ražošanas izmaksām vai tirgus cenām. Arī Starptautiskajiem uzņēmumiem ir jāmaksā ienākuma nodoklis. Manipulācija: nav tas pats, kas parasta transfertu maksāšana, tas ir veids, kā izvairīties no valdības regulējumiem: piemēram, atskaitāmās nodokļu izmaksas no augstu nodokļu sloga valstīm pārlikt uz valstīm ar zemu nodokļu slogu.
Pastāv problēma: kā aplikt ar nodokļiem starptautiskas kompānijas. Starptautiskas kompānijas rada papildus problēmas varas institūcijām (salīdzinot ar aplikšanu ar nodokļiem vietējos uzņēmumus). Varas institūcijām šajā gadījumā ir 3 nodokļu aplikšanas promlēmjautājumi: jurisdikcija (kurai valdībai ir tiesības iekasēt nodokļus, novērtēšana, lokalizācija (sadale, piešķiršana). Zemu nodokļu vietas sauc par nodokļu paradīzēm (var arī slēpt peļņu).…

Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1136237
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация