Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:883451
 
Оценка:
Опубликованно: 01.03.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

7. Saskarsmes kultūra un komunikācija uzņēmumā (iekšējās darba attiecības, komandas darbs, problēmu risināšana, lēmumu pieņemšana.)
Noteicošā loma ir uzņēmuma izmēram, tā kā tas ir neliels, iespējamas draudzīgi koleģiālas attiecības, kopējā iesaistīšanās darba procesā, vadītājs sniedz padomus, notiek abpusēja komunikācija. Nelielais uzņēmuma izmērs nodrošina tūlītēju reakciju un nepārprotamu atgriezenisko saiti.
Tāpat arī nozīmīgi ir tas, ka vadītāja piedalās ikdienas darbā, darbojoties kā skaistumkopšanas speciālists, līdz ar to viņa ir klāt, pārzin ikdienas darbu un spēj izprast iespējamās radušās problēmas, jo pati to piedzīvo, nevis iesaistās no malas, kad viss jau ir noticis.
Neskatoties uz hierarhisko komandas uzbūvi, komanda ir draudzīga, izpalīdzīga. Ļoti būtisks priekšnosacījums ir komandas locekļu personiskajām īpašībām, piemēram, lai vecākie meistari nekļūtu iedomīgi vai pārāk neizrādītu savu parākumu. Vienlīdzība tiek panākta, uzsverot kopējā mērķa esamību, daudz tiek strādāts pie jauno meistaru attīstības motivācijas un vecāko meistaru atsaucības, palīdzot jaunajiem adaptēties un attīstīties kopējā un katra privātā mērķa vārdā. Netiek noliegta meistaru privāto mērķu nozīmība, piemēram, norādot, ka ikviena darbība attīsta katru kā meistaru personīgi un ceļ katra individuālo profesionalitāti.
Arī lēmumi, kā jau minēts, tiek pieņemti, konsultējoties ar darbiniekiem, gala vārdu, protams, paturot vadītājas ziņā. Līdzīgi tiek risinātas problēmas.
Liela loma uzņēmuma veiksmīgajā komandas darbā ir tieši vadītājai, viņas attieksmei. Ir atrasta veiksmes atslēga ceļā uz saskanīgu kolektīvu.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1330321
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация