Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:532291
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Parasti ikvienam jaunam darbiniekam nākas iziet apmācību jaunā darba vietā, neņemot vērā to, ka iepriekšējā darba vietā viņš ir strādājis tādā pašā amatā. Apmācot jauno darbinieku, būtu jāzina, cik daudz un kādas tieši apmācības nepieciešamas darbiniekam. Apmācība būs atkarīga no tā, ko izgatavo, realizē vai kādus pakalpojumus sniedz firma vai uzņēmums.
Apmācība var būt gan dārga, gan ilga, tāpēc nepieciešams pārliecināties, vai darbinieks no tā gūs labumu, piemēram noteikt konkrētu termiņu - pārbaudes laiku līdz 3 mēnešiem. Ja pēc trim mēnešiem rezultātu nav vai tie ir ļoti mazi, darbinieku var atlaist.
Pakalpojumi, preces, tirgus mainās, un šīm pārmaiņām ir nemitīgi jāseko līdzi, līdz ar to arī apmācība nav tikai vienreizējs pasākums. Darbinieku apmācībai sevišķi svarīga nozīme ir pareizai motivācijai, un šeit ir jāatrod individuāla pieeja darbiniekam.
Praktisko pētījumu veicu uzņēmumā, kurā strādāju. Varu teikt, ka uzņēmuma darbinieku apmācībai tiek pievērsta diezgan liela uzmanība. Uzņēmumā tiek organizēti dažāda veida kursi, ar kuru palīdzību darbinieki var paaugstināt savu kvalifikāciju, iegūt jaunas zināšanas, kuras var noderēt ne tikai strādājot konkrēti šajā uzņēmumā, bet arī citur. Uzņēmumā tiek organizēti semināri un kursi, kuru tēmas ir saistītas ar konkrēto pakalpojumu, kuru sniedz organizācija. Biroja darbinieki savu kavlifikāciju var paaugstināt speciālos mācību centros. …

Коментарий автора
Коментарий редакции
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация