Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:722542
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Preču politika starptautiskajā tirgū.
Sastapšanās ar klientu vajadzībām un vēlmēm ir galvenais nosacījums veiksmīgam mārketingam; pētniecības atklājumi par tirgus iezīmēm un potenciālu, kas ir jāizmanto, lai noteiktu optimālo pieskaņošanas pakāpi, nepieciešami produktu un produkcijas līnijas relatīvo sasniegumu izmaksu pieaugumam.
Mūsdienu topošais tirgus tiecas ļaut šim novērtējumam iegūt reģionālu vai pat globālu nozīmi. Gan reglamenti, gan patērētāju izturēšanās izmaiņas pieprasa, lai tie un to ietekmes bardzība tiktu ņemti vērā. Adaptēšanos ārzemju tirgos ir jāredz ne tikai kā viena tirgus kontekstā, bet arī kā šīs pārmaiņas var veicināt sadarbību kaut kur citur. Jauna produkta vai produktu līnijas vienības iezīmei ir derīgums plašākā apjomā.
Uzņēmuma starptautisko darījumu pamats ir preces vai pakalpojumi. Uzņēmuma veiksme ir atkarīga no tā, cik labs ir tās produkts vai pakalpojumi un cik labi firma spēj diferencēt produktu no konkurentu piedāvājumiem. Produkti var tikt diferencēti pēc to sastāva, pēc izcelšanās valsts, pēc taustāmām īpatnībām (iepakojums, garantijas).
Potenciālajam pircējam produkts ir pilns komplekts vajadzību apmierināšanas vērtībai. Pircējs pievieno produktam vērtību proporcionāli uztvertajai spējai palīdzēt problēmu risināšanā vai apmierināt vajadzības.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация