Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:820837
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.12.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

• Jebkurā organizācijā plānotās pārmaiņas ir jāizrunā, it īpaši ieviešot ko jaunu, darbiniekam nezināmu. Lean piedāvātie rīki var sniegt uzlabojumus tikai tādā gadījumā, ja darbinieks/vadītājs saprot to nozīmi, praktisko pielietojamību. Pirms ieviest kādu stratēģiju, nepieciešams veikt padziļinātu tās izpēti, izprotot būtību un nepieciešamību konkrētajā gadījumā. Nebūs nekādas atdeves, ieviešot kādu stratēģiju, tāpēc ka tā “skan labi” un “visi to piekopj”.
• Pirms pārmaiņu ieviešanas vadībai jārīko sēdes, kuru laikā izprot, plāno, iesaka un, galvenokārt, vienojas par vēlamo stratēģiju ieviešanu, tādējādi izvairoties no nesekmīgas pārmaiņu norises, iztērējot resursus, taču negūstot rezultātu.
• Kā zināms, viss vienkāršais ir ģenerāls, tāpēc lean sistēmas piedāvātie uzlabojumi darbinieku skatījumā jāparāda pēc iespējas vienkāršāk, uztveramāk, citādi diez vai darbinieks praktiski piekops ieteikumus savu pienākumu veikšanā, jo tie var prasīt pārāk lielu iedziļināšanos;
• Piecu cilvēku grupu izveide var kalpot kā veiksmīgs risinājums jaunu ideju piesaistei un produktivitātes celšanai, balstoties uz sacensību grupu starpā, taču tajā pašā laikā var radīt pretēju efektu indivīdiem, kas nelabprāt iesaistās ideju ģenerēšanā. Viņu pasivitāte var kalpot kā demotivējošs faktors uzdevumu izpildei. Iespējams, ka šādā veidā var laicīgi identificēt konkrētus kadrus un atbrīvoties no tiem, kas savus pienākumus nepilda ar pilnu atdevi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация