Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:429089
 
Оценка:
Опубликованно: 20.01.2014.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 19 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    4
1.  IZEJVIELU RAKSTUROJUMS    5
1.1.  Milti    5
1.2.  Ūdens    6
1.3.  Ieraugs    7
1.4.  Sāls    7
1.5.  Cukurs    7
1.6.  Taukvielas    7
1.7.  Iesals    8
1.8.  Garšvielas    8
2.  RUDZU MAIZES UZTURVĒRTĪBAUN ĶĪMISKAIS SASTĀVS    9
3.  IZEJVIELU APRĒĶINS RUDZU MAIZES CEPŠANAI    10
4.  RUDZU MAIZES CEPŠANAS TEHNOLOĢISKĀ PROCESA APRAKSTS    11
4.1.  Izejvielas, piegāde un uzglabāšana    12
4.2.  Mīklas gatavošana jeb mīcīšana    12
4.3.  Mīklas dalīšana    12
4.4.  Mīklas formēšana    12
4.5.  Mīklas raudzēšana    12
4.6.  Maizes cepšana    12
4.7.  Maizes atdzesēšana un pakošana    13
4.8.  Komplektēšana un piegāde    13
4.9.  Ierauga gatavošana    13
5.  IEKĀRTU DARBĪBAS PRINCIPS UN RAKSTUROJUMS    14
5.1.  Grīdas svari CAS ND 300    14
5.2.  Ūdens dozators DVS 50-A    14
5.3.  Miltu sijātājs P2-P    15
5.4.  Lāpstiņtipa mīklas mīcītājs ASM-HK600 250    16
5.5.  Mīklas katlu pacēlājs HP2D A2-2    17
5.6.  Mīklas dalīšanas iekārta ASL- 200    18
5.7.  Lentas tipa apaļotājs OL-2000    18
5.8.  Mīklas veidotājs Subal MS 700 CPMontana    19
5.9.  Pēcraudzēšanas kamera ASL- 14    20
5.10.  Plauktu ratiņi    21
5.11.  Rotācijas krāsns SALVA Sirocco Evolution SK-21    22
5.12.  Maizes griešanas iekārta EVA- 342    23
5.13.  Maizes iepakošanas iekārta IPEKA CL-35    23
6.  JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA PAR KRĀSNĪM    25
6.1.  Tuneļtipa krāsns G4- HPN- 25    25
6.2.  Plauktu tipa krāsns MIWE IDEAL    26
6.3.  Šūpoļtipa krāsns    27
7.  IEKĀRTU PLŪSMAS SHĒMA    29
  SECINĀJUMI    31
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    32
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
1. Latviešu ēdienkartē rupjā maize ir jau gadu simtiem, bet vēl joprojām tā garšo ikvienam. Dažādie rupjmaizes veidi radušies laika gaitā – tumšāki, gaišāki, skābāki vai saldāki.
2. Rudzu maizes cepšana ir īsta māksla – tas ir sarežģīts un laikietilpīgs darbs, kas prasa rūpību un uzmanību.
3. Rudzu maizei ir tumša un salīdzinoši bieza garoza, raksturīgs izteikts aromāts un skābena garša, tās mīkstums ir blīvāks, ar lielākām un mazākām porām, elastīgs un mazliet mitrs.
4. Maizes uzturvērtība ir atkarīga no miltu šķiras un maizes receptūras. Jo zemākas šķiras milti, jo vairāk tajā ir barības vielu un, jo augstākas šķiras milti, jo vairāk tajos ir ciete un mazāk vitamīnu un minerālvielas.
5. Iekārtu izvēle- tas ir sarežģīts un atbildīgs brīdis, tāpēc izvēloties iekārtas, būtu jāvadās pēc šādiem vērtēšanas kritērijiem :
• Iekārtas spēja nodrošināt pilnīgu maizes cepšanas tehnoloģijas saglabāšanu;
• Uzticamība un iekārtas ražība;
• Iekārtas spēja apliecināt savas darba spējas salīdzinājumā ar citiem modeļiem.
6. Izvēloties maizes cepšanas iekārtas, ieteicams būtu pirkt starptautiski pazīstamu zīmolu iekārtas, kaut arī tās ir dārgas, bet nodrošinās iekārtas kvalitatīvu darbību.
7. Rudzu maizes ražošanas sastāv no vairākiem etapiem- izejvielu piegāde, mīklas gatavošana, mīklas dalīšana, mīklas formēšana, mīklas raudzēšana, maizes cepšana, maizes atdzesēšana, pakošana, komplektēšana un piegāde pasūtītājiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −10,98 €
Комплект работ Nr. 1336830
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация