Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:951410
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 09.09.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    2
1.  RUNAS UN VALODAS JĒDZINA FORMULĒJUMS UN ĪSS ATTĪSTĪBAS APRAKSTS    3
2.  RUNAS UN VALODAS TRAUCĒJUMU CĒLOŅI    4
3.  RUNAS UN VALODAS TRAUCĒJUMU KLASIFIKĀCIJA UN IZPAUSMES    5
4.  RUNAS UN VALODAS TRAUCĒJUMU IESPĒJAMĀ PROFILAKSE    7
  LITERATŪRA    9
Фрагмент работы

Sabiedrības pamats ir veselīga un laimīga ģimene. Diemžēl gan nelabvēlīgo ekoloģisko apstākļu dēļ, gan citu apstākļu ietekmē (alkoholisms, toksikomānija, narkomānija utt.) , arvien biežāk piedzimst bērni ar fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem. Pieaug arī to bērnu skaits, kuri fiziskās un psihiskās darbības novirzes iegūst savas individuālās dzīves laikā. Pēc pasaulesveselības organizācijas projekta Veselību visiem jauniešiem Eiropā pētījuma medicīniskās apskates datiem no visiem desmit gadus veciem bērniem Latvijā tikai 5% bērnu ir pilnīgi veseli. Pētījumi un stastistika rāda, ka bērnu ar attīstības traucējumiem skaits Latvijā pieaug.
Mūsdienu lielajā steigā, vecāku nezināšanu un negribēšanu dēļ, bieži vien nepievērš pietiekamu uzmanību saviem bērniem, un tie jūtas pamesti, nevienam nevajadzīgi. Visvairāk vecāku nevērību izjūt bērni, kuriem ir kādi valodas defekti vai garīgā atpalicība, jo šie bērni ir ļoti jūtīgi un viņiem ir ļoti grūti iekļauties sociālajā vidē.
Lasot literatūru, publikācijas presē , arvien vairāk sāk runāt par bērniem ar īpašām vajadzībām( speciālajām). Šī problēma mūs ikdienā skar arvien vairāk. Tiek meklētas metodes kā veikt korekcijas darbus, bet netiek izzināti cēloņi un netiek veikti darbi, lai novērstu šos cēloņus. Pats lielākais grēkāzis ir valsts.
Mana darba vieta ir speciālā izglītības iestāde. Arī es tieši saskaros ar bērniem, kuri ir ar attīstības traucējumiem. Šis darbs ir ļoti grūts un atbildīgs. Tieši es strādāju ar bērniem, kuriem ir runas un valodas traucējumi. Tādēļ izvēlējos rakstīt par šo tēmu.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация