Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:909255
 
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Kā viņa izrādīja rūpes pēc pašizolācijas perioda? Viņa devās apciemot savus vecākus (jeb manus vecvecākus), lai pārliecinātos, kas viss ir kārtībā un nav nepieciešama palīdzība ar kādiem mājas darbiem. Tāpat arī viņa uzaicināja ciemos savas draudzenes, kuras nebija satikusi ilgu laiku, lai apmainītos ar informāciju savā starpā un nosvinētu dzimšanas dienu. Viņas dēls (jeb mans brālis) arī izpalīdzēja ar auto transportu, lai aizvestu prom nevajadzīgas mantas un aizvestu pie ārsta, kad tas bija nepieciešams. Mēs ar manu dzīvesbiedru Tomu arī aizbraucām pie viņas ciemos, vasarā, kad tas jau bija droši. Viņa mums arī iedeva visādus "dārza labumus", marinējumus, ko ņemt līdzi neko neprasot pretī, kas ļoti līdzinājās brīvās dāvanas formai par ko runāja Laidlavs. (Laidlaw 2000)
Tas, ko var secināt, ka atbildību un rūpes uzņēmās visi. Nebija tāda puse, kas atteicās izradīt rūpes vai tās atteikt. Toms izrādīja rūpes nesatiekoties un neapdraudot savus vecākus, tāpat kā Guna pēc atbraukšanas no ārzemēm, maksimāli pavadīja laiku mājās, lai neapdraudētu citus, tādējādi visi sniedz savu ieguldījumu visu atbalstīšanā. (Zacher 1988) Pat ja viņi nevarēja fiziski izpalīdzēt, vienmēr bija pieejami, lai sniegtu emocionālu atbalstu caur zvanu vai video zvanu. Lai gan respondentu situācijas bija dažādas, abi uzsvēra, ka būtu gatavi palīdzēt un arī saņemt rūpes. Tas tika novērots arī iepriekš minētā pētījumā, ka cilvēki sagaida rūpes un no tuviniekiem un kopienas. (Švandere 2020)

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,98 €
Комплект работ Nr. 1384389
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация