Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:978776
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

3) Uzrakstiet faktorus, kas varētu izsaukt konfliktus un izsaukt agresiju atvērtā tipa birojos/ofisos! Pamatojiet savu atbildi ar argumentiem, piemēriem! (apjoms – 1 – 2 lappuses).
Atvērtā tipa birojos galvenais faktors ir tas, ka parasti tur ir ļoti daudz cilvēku, un pie tam visi šie cilvēki ir kā vienā maisā sabāzti, kas arī noteikti ir vadošais faktors kāpēc konflikti rodas. Manuprāt, kā viens no viežākajioem konflikties irr gadījuma konflitks – ātri sākas un ātri beidzas. Es protams, šo konfliktu varu attiecināt uz to, ka cilvēki kļūst vieglāk nokaitināmi lielā pūlīun ja vēl nestrādā ventilātors vai arī tieši otrādi ir ļoti auksts – tad šis konflikts var kļūt ļoti bieža parādība, kā arī var rasties agresija.
Tā pat kā viens no ļoti svarīgiem faktoriem ir tas, ka parasti šādās darba vientās kolēģi ļoti bieži kļūs arī par draugiem un tiek iejaukta liela daļa personīgās dzīves šajā darba dzīvē, kas arī var izraisīt lielu daļu konfliktu darbā. Kā piemēram, satikšanās pēc darba un aiziešana uz kādu bāru iedzert un pēcāk sastrīdēties par kādiem citiem sīkumiem alkohola ietekmē, taču nākošajā dienā ir jābūt darbā un jāstrādā kopā, var radīt apgrūtinājumu daudziem cilvēkiem. Šāda tipa konflikti,kas ir, piemēram, sākušies sākumā ārpus darba un vēlāk risinās arī darbā ļoti ietekmē komandas garu un protams darba ražīgumu. Manuprāt, ir arī svarīgi uzsvērt, ka ļoti bieži gadās arī otrādi, kad cilvēki darbā sastrīdās un vēlāk ārpus darba tiem ir daudz grūtāk komunicēt.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация