Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:403736
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi. Mūsdienās, pateicoties tam, ka astrauji attīstās tehnoloģijas, mūsdienu vadīšana nedaudz atšķiras no vecajiem H.Mincberga uzskatiem. Jo, ja kādreiz vadīšana bija vienkārši kā darbs, tad mūsdienās ntegratīvā kreatīvā līderība no vadītāja prasa radošu procesu - stratēģijas izveidē un vadībā, komandas veidošanā un darbinieku iedvesmošanā. Rezultātā jāmainās darba saturam un attieksmei un vadīšana kļūst par interesantāku ,aizraujošāku un kreatīva pilns darbs.
4. Ko mēs varam uzzināt no šī dialoga par vadīšanu Grieķijā 5. gs.p.m.ē?
Mēs varam uzzināt to, ka augstākā vara piederēja valdniekam. Un galvenais bija, kas vadīs karaspēku, jo Senajos Austrumos karš bija efektīvākais konfliktu risināšanas veids, turklāt valdnieks varēja izpildīt vienu no savām svarīgākajām funkcijām-būt arī par militāro vadoni. Kā Sokrāts teica, valdniekam pats galvenais bija zināt, „ ... ka nekas nav tik svarīgi un ienesīgi, kā iegūt bagātību un gūt virsroku par saviem ienaidniekiem, sacešoties ar tiem, kā arī nekas nav tik neienesīgi, kā būt zaudētājam. Tādēļ ir neatlaidīgi jāmeklē un jāsagādā ir viss, kas var virzīt uz uzvaru un ir labi jāredz viss,kas var novest pie zaudējuma. Vienmēr ar lielu sparu jāpiesakās pasākumos, kuros ir iespējama uzvara un, jāizvairās iesaistīties pasākumos, ja ir redzams, ka neesi pietiekoši labi tiem sagatavots. ‘’
Varu izsecināt, ka galvenais vadīšanā Grieķijā 5.gs.p.m.ē bija spēja prognozēt zaudējumu vai uzvaru, pārākums pār ienaidnieku, kā arī, lai to pierādītu, jāpiedalās kaujās un ,protams, māka iegūt bagātību un būt pārākam par visu, neskatoties ne uz ko,pat ja tas apbdraud tautas un karotāju dzīvības.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация