Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:967256
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.01.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās ir attīstījušies vairāki SPA veidi un viens no šiem veidiem ir SPA viesnīcas, kas piedāvā plašu SPA procedūru klāstu ietverot fiziskās nodarbības, jogu, dažādas ūdens procedūras un pat nakšņošanu. Tas nozīmē, ka cilvēki savu atvaļinājumu var pavadīt, lai sevi palutinātu un uz pāris dienām ļautos garīgam lidojumam, kas atjaunos spēkus nākamajam dzīves etapam. Nereti cilvēkiem ir jālido pāri pus pasaulei, lai nonāktu šajos paradīzes nostūros, kā, piemēram, Taizemē vai Indonēzijā, kur SPA kultūra ir ļoti īpaša un ar senām tradīcijām, bet tie kas nevēlas tik tālu lidot var izmantot arī tos SPA pakalpojumus, ko sniedz pašu valstī esošās SPA viesnīcas vai SPA centri, vai arī aizbraukt uz kādu kaimiņvalsti, kur SPA pakalpojumi arī ir ļoti augstā līmenī.
Tāpēc ka SPA procedūras ļauj „atslēgties” no stresa pārpilnās ikdienas, tās mūsdienās kļūst arvien populārāks un gan viesnīcas, gan skaistumkopšanas saloniem ir jauns jauns veids kā piesaistīt jaunus klientus un nopelnīt. Parādas arvien vairāk SPA pakalpojumu sniedzēju ne tikai pasaulē, bet arī Latvijā, piemēram, skaistumkopšanas salons Aqua Villa Vecrīgā vai viesnīcas Baltic Beach Hotel, Jūrmala SPA un Pegasa Pils Jūrmalā, kā arī vairākas viesu mājas Latvijas reģionos sevi prezentē kā SPA atpūtas kompleksi (Mārcienas muiža), kas piedāvā, gan ēdināšanu, gan nakšņošanu un 2-5 procedūras divās dienās.
Pilsētās birojā strādājošie, stresa „pārņemtie” cilvēki izmanto dažādu skaistumkopšanas salonu piedāvātās SPA procedūras, kas ilgst no 30 liīdz 90 minutēm, lai varētu ātri atslabināties, relaksēties, nomierināties un atkal varētu strādāt ar pilnu atdevi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация