Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:428041
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.10.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Kontrole.
Kompānijas iziešana starptautiskajā tirgū rada nenoteiktības sajutu, kas palielinās, paplašinoties uzņēmuma darbības sfērai. Neskatoties uz riskiem, kas ir saistīti ar jaunu vidi, kompānijas parasti palielina ražošanas jaudas. Stratēģiskā plānošana parasti sakas pēc vairāk impulsīvu, nekā apdomātu darbību perioda. Efektīvs starptautiskais mārketings veido uzņēmumam īpašu plānošanas uztveri un nosaka intensīvas kontroles nepieciešamību.
Stratēģiskā plānošana ir formāls līdzeklis nākotnes prognozēšanai. Tāda plānošana ir domāta tam, lai kompānija vārētu noteikt vēlamus orientierus tālākai darbībai, paredzot ārējo un negaidīto faktoru ietekmes sekas uz kompānijas mērķiem un iespējām. Jo lielākā skaita tirgū darbojas kompānija, jo vairāk tam ir nepieciešama plānošana.2
Starptautiskā mārketinga kontrole ietver sevī iepriekšējo kompānijas politikas un mērķu noteikšanu, ar sekojošu šis politikas īstenošanas pārbaudi, kas tiek veikta salīdzinot izdevumus un ieņēmumus. Pēc tam seko darbības uzdevumu koriģēšana vai jaunu uzdevumu izvirzīšana ar mērķi izlabot pieļautas kļūdas kompānijas darbībā.
Starptautisko operāciju kontrole ir sarežģīts process, kurš prasa noteikto metožu pielietošanu un zināšanu izmantošanu. Kompānija var kontrolēt savu starptautiskas pārdošanas apjomu attīstības tendenci, produkcijas pašizmaksas un noietas cenas izmainīšanu un savus ieņēmumus. Visu šo faktoru sekmīgai kontrolei kompānijā jābūt ļoti attīstītai komunikācijas sistēmai. 3

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация