Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:750538
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.02.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Kā zināšanas par stresu un stresa pārvarēšanu es varēšu izmantot savā darbā?
Es vēlos kļūt par matemātikas skolotāju pamatskolā un laika gaitā arī par izglītības iestādes darba vadītāju. Mana izvēlētā profesija ir saistīta ar komunikāciju, nemitīgu atrašanos cilvēkos, spēju sevi savaldīt stresa situācijās un palīdzēt tajās citiem, ja rodas nepieciešamība.
Uzskatu, ka ikvienam cilvēkam ir jābūt zinošam par to, kādi ir stresa simptomi, ko ilgstošs stress var izdarīt organismam, kā ar stresu cīnīties. Cilvēki, kuriem īpaši ir jābūt informētiem, par to kā cīnīties ar stresu darbavietā ir darba devēji/ darba vadītāji/ direktori/ izglītības iestādes darba vadītāji, jo tie ir cilvēki, kuriem jāiedvesmo savi darbinieki, jāspēj atrisināt stresa situācijas, ja tādas darba vietā radušās.
Kā izglītības iestādes darba vadītājai un pedagogam (nākotnē) man noderēs informācija par to, kā cīnīties ar stresu, jo man būs jāvada darba kolektīvs, kurā varēs izveidoties stresa situācijas, kurām es spēšu rast risinājumu, palīdzēt pedagogiem un citiem izglītības iestādes darbiniekiem. Es vēlos būt izglītības iestādes vadītāja, kurai uzticas izglītības iestādes darbinieki, atklāti izstāsta, kas viņus uztrauc un, kas viņiem neļauj justies komfortabli un produktīvi strādāt. Es vienmēr censtos palīdzēt, risināt radušās problēmas, censtos iedvesmot darbiniekus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация