Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:228984
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Laika izvēle. Katalogs tiek izdots ik pēc trim nedēļām, kas ir samērā bieži, bet tajā pašā laikā arī pietiekami, lai klients iztērētu līdz galam kādu no produktiem un vēlētos to pasūtīt vēlreiz, vai vismaz, lai pašķirstītu katalogu, iepazītos ar jaunumiem un iespējams ieplānotu jau kādu dāvanu kādam no tuvajiem. Tākā viens no tiešā mārketinga uzdevumiem ir sniegt patērētājam tieši to, kas tam nepieciešams vajadzīgā laikā, var secināt, ka Avon ir lieliski izplānojis savu laika izvēli – katalogi netiek izdoti pārāk bieži, kas var veicināt sava veida apnikumu pret uzņēmuma produkciju, bet tajā pašā laikā arī ne pārāk reti, lai patērētājs neaizmirstu par uzņēmumu un tā produkciju.
Patērētāja apkalpošana. Augstāk jau darba autores minēja, ka ar patērētāju apkalpošanu nodarbojas Avon konsultanti, kas kopumā pasaulē ir 5, 5 miljoni, šie konsultanti nogādā katalogu līdz patērētājam, dod savus ieteikumus un protams palīdz veicināt zīmola atpazīstamību pasaulē, kas jau tagad sasniedz 90 %. Avon konsultanti visbiežāk ir sievietes, kas savukārt veicina to klientēs uzticību, jo bieži vien konsultantes pašas vispirms izmēģina kādu no produktiem un ja viņai tas patīk, viņa iesaka arī klientiem. Klientiem savukārt veidojas uzticība konsultantam.
Turklāt bieži vien komunikācija starp pircēju un konsultantu noris pircējam drošā un patīkamā vidē, kas nerada tam papildus stresu un tādējādi palīdz pārdot arī produkciju.
Tāpat klientam neveidojas iespaids, ka tam mēģina kaut ko „iepārdot” – viņam šķiet, ka viņš pats veic savu izvēli, kas atkal jau strādā uzņēmumam par labu. Tomēr tā īsti arī nav taisnība, jo būtībā, ja pārdevējs ir labs psihologs vai katrā ziņā cilvēks ar labām pārdošanas spējām, viņam ir visas iespējas ietekmēt pircēja lēmuma pieņemšanu un būtībā viņam ir samērā liela vara pār pircēju.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация