Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:190564
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 26.12.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Globāla produkta brendings.
Iekšēji, globālo zīmolveidi var uzskatīt par līdzekli, lai savilktu organizatoriskās attiecības nododot labākās prakses zīmolu vadībai, kā arī par programmām, piemēram, zīmolu rajonu apsaimniekošanā caur zīmolu vadības komandām centrālajā birojā vai caur izraudzītajiem izcilības centriem. Resursu un pūļu koncentrēšana uz ierobežotu skaitu zīmoliem, vajadzētu sniegt labākus rezultātus. Globālā produkta plānošanas pūliņi nosaka divus kritiskus lēmumus:
• Kā un kur kompānijas produktam jāattīstās
• Kā un kur pašlaik un nākotnē produkta līniju vajag tirgot.
Produkta attīstībā, multinacionālās korporācijas arvien tiecas atrast kopsaucējus, lai racionalizētu ražošanas pasauli. Tas tiek panākts ar rūpīgu koordināciju produkta izstrādes procesā, ar pasaules vai reģionu attīstības komandām. Mātes sabiedrība vairs nav vienīgais jaunu produktu avots. Jauno produktu idejas var parādīties visā sistēmā, un tikt kvalitatīvi attīstītas visā uzņēmumā. Globālie produkta līnijas tirgotāji nav tā pati pasaule. Standarta līniju priekšmeti papildina produktu vietējos vienumus vai vietēja mēroga atšķirības, lai labāk rūpētos par unikālajām vajadzībām individuālajā tirgū. Ārējās īpatnības kā konkurence un noteikumi bieži nosaka galīgo līnijas sastāvu, un cik tas plaši tiek tirgots. Globālie tirgotāji arī var būt tie, kas nosaka kādā mērā tie izmanto vienu no saviem lielākajiem aktīviem, zīmolu, citu valstu tirgus. Tirgotājiem jāizvēlas starp globālo zīmolu, reģionālo un tīri vietējo pieeju, kā arī atsakoties no savas zīmolveides, lai kļūtu par piegādātāju mazumtirgotāju privātajiem zīmoliem. Standartizācijas efektivitātei vajadzētu būt līdzsvarā ar patērētāja izvēli un tādiem starptautiskajiem jautājumiem, kā motivācija par valstu līmeņa tirgiem.
Toms Peterss apgalvo, ka zīmolveide – tas nav vairāk (un ne mazāk) kā noteiktas uzņēmuma vai preces individualitātes izveidošana un tādu vēstījumu izveidošana, kas par to visu pastāstītu visai pasaulei vienalga ar kādu līdzekļu palīdzību. Šis rakstnieks un biznesa guru arī uzskata, ka brendings ir vienīgais veids, kā izstāvēt rindu tirgus pūlī. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация