Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:257281
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.02.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Brends jeb zīmols ir priekšstats cilvēku prātos. Brenda nosaukums un logo ir tikai priekšstata radīšanas instruments. Brendings palīdz pārdot produktu pakalpojumu, jo tas ietver dažādas komunikācijas, lai rastos fokusēts, skaidrs un drošs priekšstats. Ar brendingu ir iespējams apsteigt konkurentus un iegūt spēcīgu pozīciju tirgū. Brendinga uzdevums ir veidot priekšstatu, kuru cilvēks pamana, saprot, iegaumē. Brendings rada, veido un maina uztveri par produktu.
Zīmols ir viens no visspēcīgākajiem ieročiem mārketinga pasaulē. Tas ir spēcīgs vizuālais, emocionālais vai racionālais un uzvedības modelis, kas asociējas ar kādu konkrētu uzņēmumu vai produktu. Patērētāji, kuri atceras kādu konkrētu zīmolu, saista to ar noteiktām emocijām - pozitīvām vai negatīvām, vienalga, jo jebkurā no šiem gadījumiem, tas padara viņu iepirkšanās procesu vieglāku - ir vieglāk izvēlēties starp zīmoliem, kas rada konkrētas emocijas.
Zīmoli var būt globāli, reģionāli un vietēji. Apzinoties kvalitāti un statusu jeb stāvokli, globālam zīmolam jābūt saskaņotam visā pasaulē, tam jābūt vienotam, ar vienādu nozīmi. Lai sasniegtu globālu statusu, zīmola nosaukumam, izskatam, iepakojumam, izplatībai, cenai un komunikācijai globālā mērogā ir jābūt vienādai. Dēļ kultūru atšķirībām un interpretācijas dažādās valstīs, lai zīmols būtu globāls, ir nepieciešama standartizācija. Globāli zīmoli ir pieprasīti ikvienā tirgū atbilstoši noteiktiem segmentiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация