Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
9,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:924445
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.07.2012.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Projekta kopsavilkums    3
  Projekta nepieciešamība    3
  Mērķauditorija    4
  Mērķi    4
  Uzdevumi    4
  Publicitātes plāns    5
  Paredzamie gala rezultāti    7
  Projekta vērtēšanas kritēriji    7
  Projekta dalībnieku novērtējums    8
  Kultūras realizācijas laika plāns    8
  Projekta iestādes un organizatori    8
  Pielikums    10
Фрагмент работы

Projekta apraksts
Projekta kopsavilkums
Alternatīvās mūzikas klubs sadarbībā ar Latvijas Kultūras koledžas (LKK) studentēm, idejas autorēm x un y, īsteno projektu ”Indie Party”. Tā ietvaros paredzēta dejošana, dziedāšana, muzicēšana un vienas no jaunākajām modes un mūzikas tendencēm – indie – popularizēšana un izzināšana ar mūzikas, foto un modes palīdzību. Projektu paredzēts īstenot 2011. gada 25. novembrī alternatīvās mūzikas klubā un kafejnīcā DEPO Rīgā, Vaļņu ielā 32.
Indie Party savu īpašo atmosfēru veidos ar smiltīm kaisītu grīdu, mirdzošām gaismas virtenēm, pozitīvām indie kultūras un modes fotogrāfijām, nerimstošiem ziepju burbuļiem un ekspresīvajiem indie ritmiem. Indie kā stils tiek jaukts, pārprasts un nesaprasts, tāpēc ir nepieciešams parādīt īsto indie būtību. Un kas to spēj izdarīt labāk, ja ne harmonija ar sevi un citiem, ko izstaro indie jaunā paaudze?

Projekta nepieciešamība
Mūsdienu jaunatne ir radoši un aktīvi cilvēki, kuri vēlas un kuriem vajag dot iespēju un vietu, kur izpausties un apliecināt sevi. Indie ir līdzsvars un brīvība, kas noslāpē agresiju, rada mieru un laimes izjūtu. Līdzīgi puķu bērnu kultūrai, tas neietver sevī alkohola, narkotiku un citu apreibinošu vielu, tikai mūzikas darbību. Indie izpaužas apģērbā, mūzikā, fotogrāfijās, domāšanā un labākas dzīves veidošanā. Tas ir stils, kurš tuvina mūs jaunajai ērai – labākai pasaulei un cilvēkiem. Lai gan indie jau ir uzsācis savu uzvaras gājienu, to joprojām vēl nepārzina un jauc ar tādiem jaunajiem stiliem kā hipster, scene un neaizmirsto hipiju kultūru.
Indie Party ideja ir ne tikai sapulcināt jau esošos indie pārstāvjus Latvijā, bet arī piesaistīt citus, izglītojot un sludinot indie idejas un domāšanas veidu, jaucot mānīgās barjeras, kuras radušās no nepietiekošās informācijas un nepareizajiem priekštatiem, kā arī iepazīt, atpazīt un popularizēt latviešu jaunās grupas, kuras pārstāv indie mūziku.
Projekta ietvaros paredzēts sadarboties ar mobilo sakaru karti Zelta Zivtiņa, Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatni, enerģijas dzērienu Monster un portālu Petnet.lv, kuri pasākumu vērsīs atraktīvāku un sociāli piesaistošāku. Savukārt Radio 101 dīdžejs Toms Grēviņš rūpēsies par indie cienīgiem un atpazīstamiem ritmiem DEPO dīdžejzālē, ļaujot blakus pie pults pabūt arī amatieriem no zāles, bet galvenajā zālē cita citu nomainīs latviešu mūzikas grupas, kuras sevi dēvē par indie stila pārstāvjiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация