Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:884867
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 15.11.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

4.5. Putekļu, dubļu izplatības samazināšana apkārtējā teritorijā
4.5.1. Lai novērstu/maksimāli samazinātu darba procesā putekļu izplatību ārpus būvobjekta teritorijas, darbus veikt ar paņēmieniem, kuri maksimāli ierobežo putekļu rašanos un izplatību apkārtējā vidē.
4.5.2. Teritorija pie iebrauktuves būvobjektā uzkopt katru dienu, nepieciešamības gadījumā biežāk. Dubļainā laikā pirms izbraukšanas no objekta veikt mobilās tehnikas riteņu mazgāšanu. Riteņu mazgāšanas vieta jānodrošina ar ūdens savākšanas un nostādināšanas rezervuāriem.
4.5.3. Putekļu rašanos darba procesos (būvgružu pārvietošana u.tml.) ierobežot izvēloties darba metodes/paņēmienus, kuras nepieļauj liela daudzuma putekļu rašanos un izmantot lokālas putekļu savākšanas ierīces. Sausā laikā nodrošināt pārvietošanās ceļu un teritorijas laistīšanu, uzkopšanu, kā arī noteikt mobilās tehnikas kustības ātrumu teritorijā ne lielāku par 5 km/h
4.6. Apkārtējas vides, teritorijas aizsardzība
4.6.1. Aizliegts izmest ārpus būvobjekta teritorijas būvgružus, sadzīves atkritumus, novietot materiālus (tai skaitā īslaicīgi).
4.6.2. Darbus, kuri saistīti ar paaugstināta trokšņa rašanos, veikt tikai darba dienās no 800 līdz 1700. Ja to prasa ražošanas nepieciešamība, darbus atļauts veikt līdz 2100 pie nosacījuma, ka trokšņa līmenis tiek pēc iespējas minimizēts izvēloties un izmantojot klusāku tehniku, instrumentus un darba paņēmienus.
4.6.3. Darbu veikšanu, kura saistīta ar paaugstinātu trokšņa līmeņa rašanos, svētdienās un svētku dienās veikt tikai pēc saskaņošanas ar pasūtītāju un galveno būvuzņēmēju.
4.6.4. Objektā nav atļauts izmantot mobilo tehniku un iekārtas ar iekšdedzes dzinējiem (motorzāģi, kompresori), ja tiem ir bojāti trokšņu slāpētāji.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация