Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:136695
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Prakse Jelgavas Amatu skolā jau kļuvusi par tradīciju. Katru gadu skolniekiem tiek dota iespēja prakses laikā izmantot savas iegūtās prasmes un iemaņas komerczinībās pašu izvēlētājā uzņēmumā.
Savu prakses laiku es pavadīju uzņēmumā IK “Plutos 2002”,veikalā “Paula”, kas atrodas Jelgavā Lielā ielā 17.
Mans mērķis bija iepazīties ar uzņēmuma IK “Plutos 2002” darbību, gūt pieredzi praktiskajā darbā, novērot darba procesu, kā arī izmantot savas iegūtās zināšanas.
IK “Plutos 2002” tika dibināts 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar apavu un apģērbu mazumtirdzniecību, kurus importē no tādām valstīm kā Krievija, Lietuva, Polija, Turcija.
IK “Plutos 2002” ir ieskaitāms uzņēmumu sektorā. Tas izskaidrojams ar to, ka uzņēmums realizē dažādu apģērbu un apavu uzņēmumu produkciju Latvijā.
Uzņēmums IK “Plutos 2002” sadarbojas ar valdības un sabiedrības sektoru, jo tiek maksāti nodokļi kā uzņēmuma ienākuma nodoklis, iedzīvotāju ienākuma nodoklis, muitas nodoklis, valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, PVN, īpašuma nodoklis.
Ekonomisko un naudas resursu plūsmas cirkulē arī starp pašu uzņēmumu un finansu sektoru. Uzņēmums veic visus maksājumus ar bankas palīdzību. Regulāri notiek skaidras un bezskaidras naudas norēķini. IK “Plutos 2002” izmanto Latvijas Unibankas pakalpojumus.
Mājsaimniecības sektoru pārstāv paši uzņēmuma darbinieki, kuriem tiek maksāta alga. Šim sektoram tiek maksāta rente par telpu īri. Produkcijas patērētāji reizē ir paši uzņēmuma darbinieki un mājsaimniecības sektors.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация