Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:219900
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.10.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  P/a RBC darbības ideja un mērķi    3
2.  Uzņēmuma izveide un atrašanās vieta    4
3.  RBC darbību reglamentējošie LR likumi un normatīvie akti    5
4.  RBC pakalpojumu apraksts    7
5.  Klientu analīze    12
6.  RBC maksas pakalpojumu veidi un to izcenojumi    13
7.  Konkurentu raksturojums    14
9.  Individuālais uzdevums –anketēšana    19
  Secinājumi un priekšlikumi    20
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    22
  Pielikumi    23
Фрагмент работы

1. P/a RBC darbības ideja un mērķi

Rēzeknē spilgti izpaužas latgaliskās kultūras identitāte, tādēļ mūsu pilsētu bieži sauc par Latgales sirdi. Tā ir rūpniecisko nozaru tradīcijām bagāta pilsēta, kurā turpina attīstīties ražošanas potenciāls.1Uzņēmējdarbības atbalstam un biznesa vides uzlabošanai Rēzeknē darbojas vairākas institūcijas. Viena no tām ir Rēzeknes Biznesa centrs.
Rēzeknes Biznesa centra mērķis ir uzlabot pašvaldības sadarbību ar Rēzeknes reģiona sociālajiem partnerim uzņēmējdarbības vides pilnveidošanai.
Latgales reģions ir viens no problemātiskākajiem reģioniem Latvijā. Augsts bezdarba līmenis, salīdzinoši mazs uzņēmumu skaits un sociālās problēmas - viss tas pieprasa īpašas aktivitātes biznesa un sociālās vides attīstībai. RBC galvenais mērķis tiek balstīts uz attīstības koncepciju Latgales reģiona attīstības veicināšanā. Lai šo mērķi sasniegtu RBC ir izveidotas vairākas nodaļas. RBC Projektu attīstības nodaļas darbība ir vērsta uz uzņēmumu nodrošināšanu ar projektu tehniskajām konsultācijām, kā arī domes projektu izstrāde, realizācija un vadība. Ekonomikas nu attīstības nodaļas uzdevums ir nodrošināt uzņēmumus ar nepieciešamajām licencēm un atļaujām, kas nepieciešamas uzņēmējdarbības nodrošināšanai. Savukārt Informācijas nodaļā jebkurš interesents var iegūt viņam nepieciešamo informāciju, kas saistīta ar uzņēmējdarbības vidi Rēzeknē un reģionā.
RBC konsultatīvā padome veic uzņēmēju interešu pārstāvniecību, kā arī koordinē biznesa attīstības vidi pilsētā un reģionā.
Protams, īpaša uzmanība tiek pievērsta tādu aktivitāšu sekmēšana, kas tendētas uz uzņēmēju sadarbību ar mācību iestādēm, jo viens no veiksmīgas uzņēmējdarbības faktoriem ir kvalificēts un izglītots personāls. Kā viena no iespējām šādu darbinieku iegūšanai ir studējošas jaunatnes piesaistīšana, veidojot šos studentus par nākamajiem kādas firmas speciālistiem. Šādas abpusēji izdevīgas mācību iestāžu un biznesa sektora attiecības palīdz veidot RBC Karjeras attīstības centrs. Šīs struktūrvienības ietvaros, sadarbojoties ar profesionālās izglītības iestādēm un Rēzeknes Augstskolu, uzņēmumiem tiek piedāvāti tādi bezmaksas pakalpojumi kā studentu prakses vietu organizēšana uzņēmumos un studentu zinātnisko darbu tēmu saistība ar reāli funkcionējošiem uzņēmumiem, kopīgie publiskie pasākumi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация