Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:249834
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  SIA „X” apraksts   
2.  SIA „X” darbības stratēģija   
3.  SIA „X” personāla politika un stratēģija   
4.  Organizācijas struktūra   
5.  Štatu saraksts   
6.  Publikācija sludinājumu konkursam uz vakanto vietu   
Фрагмент работы

1.SIA „X” apraksts
Šodienas pārtikas produktu tirgū pircēju izvēli nosaka tādi faktori kā augsta kvalitāte, produkta veselīgums, drošība, nekaitīgums, konkurētspējīga cena. Izvirzot par prioritāti tieši šādus nosacījumus, sekmīgi jau kopš 2003. gada strādā SIA „X”. Šis uzņēmums ir vienīgais Latvijā, kurš strādā pēc Itāļu ne industriāla (amatnieku) saldējuma gatavošanas tehnoloģijas.
Saldējuma kafejnīcā izstrādā mīksto saldējumu pēc standartiem 2628204-01:2003 „Mīkstais saldējums”, kā arī tiek piedāvāti ēdināšanas pakalpojumi ar sekojošiem sortimentiem: saldējums, saldējuma deserti, kā arī piena kokteiļi.
Uzņēmumā strādā 47 darbinieki, kuri ražo augstas kvalitātes produktu. Saldējuma ražošanas cikls notiek slēgtā vidē. Pirms saldējuma gatavošanas tiek veikta saldējuma mašīnas un gastronomisko trauku dezinfekcija. Pēc saldējuma pagatavošanas procesiem tiek veikta saldējuma mašīnas, darba galdu, gastronomisko trauku, telpu tīrīšana un dezinfekcija. Ne retāk kā divas reizes gadā, saldējuma maksai tiek veikta mikrobioloģiskā analīze.
Tā ražošanai tiek izmantots labākais Latvijas piens, svaigi augļi un speciālas sastāvdaļas, kuri tika izstrādāti pēc Itāļu receptēm. Pateicoties modernajai ražošanas tehnoloģijai produkts tiek norobežots no inficēšanas no ārpuses, tādējādi nodrošināt paša produkta teicamu veselību. Ražošanā netiek izmantoti konservanti.
Uzņēmumā izgatavota speciāla paškontroles sistēma, sastāvoša no regulāri vadošā kompleksa palīglīdzekļiem. Tiek veikti kontroles apmeklējumi vielām, materiāliem un gatavai produkcijai (apmeklējuma reģistrācija).
Saldējums ir ar vairākām gāršām, kas satur dabiskos vitamīnus un ir ērti un nekaitīgs videi.
Būtiski pieaudzis saldējuma realizācijas apjoms. Saldējums ir šodienas dinamiskajam laikmetam atbilstoši funkcionāls produkts, kas piedāvā ērtu iepakojumu, dažādas izvēles produkcijas sortimenta. Pieprasījuma pamatā ir iespējas ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas, kas kalpo kā līdzsvars starp dabīgo, veselīgo un straujo dzīves ritmu.

2.SIA „X” darbības stratēģija
Uzņēmuma misija ir augstas kvalitātes saldējuma ražošana un pārdošana Latvijas tirgū.
Uzņēmuma vīzija ir nodrošinot kvalitāti visā savā darbībā. SIA „X” cenšas kļūt par vadošo „Mīksto saldējuma” produktu ražotāju Latvijā – drošības, kvalitātes un panākumu simbolu. Uzņēmuma darbības pamatā ir nodrošināt patērētājus ar augstas kvalitātes produktu, izmantojot gadiem uzkrāto pieredzi, tradīcijas, kvalificētus speciālistus un jaunākās tehnoloģijas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация