Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
8,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:981771
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  A/S Latvijas Krājbankas organizācijas struktūra un mārketinga pārvaldes vieta un nozīme Latvijas Krājbankas organizatoriskajā struktūrā    3
2.  A/S Latvijas Krājbankas produktu klāsts un veikto pakalpojumu modifikācijas pakalpojumi    5
3.  A/S Latvijas Krājbankas pozīcijas Latvijas Republikas banku pakalpojumu tirgū    9
4.  A/S Latvijas Krājbankas kapitāla atdeves ( ROE ) un aktīvu atdeves ( ROA ) rādītāji    13
5.  A/S Latvijas Krājbankas kredītu operāciju klasifikācija un kredītu darījumu noformēšanas procedūra un kārtība    15
6.  A/S Latvijas Krājbankas kases operāciju klasifikācija un kases operāciju noformēšanas procedūra un kārtība    35
7.  A/S Latvijas Krājbankas noguldījumu operāciju klasifikācija un noguldījumu operāciju noformēšanas procedūra un kārtība    37
8.  A/S Latvijas Krājbankas elektronisko norēķinu iespējas un veidi    40
Фрагмент работы

Sākot ar 2004. gada septembri Krājbanka pārtrauca magnētiskās joslas Visa Electron karšu izdošanu jaunajiem klientiem un no 2004. gada 14. septembra sāka pilnīgu pāreju uz Visa Electron viedkaršu izdošanu, kopumā līdz 31.12.2004. izdodot 57 tūkstošus jaunu atjaunotu Visa Electron un „Plaukstas lieluma karte” viedkaršu.
Krājbanka 2004 gadā turpināja darbus viedkaršu ieviešanā un 2004. gada nogalē sāka Visa Classic, Visa Bussines un Visa Gold viedkaršu izdošanu. Ar šīm kartēm paredzēts pakāpeniski aizvietot bankas izdotās magnētiskās joslas Visa Kredītkartes.
2004. gadā turpinājās iepriekšējā gadā ievērojamu popularitāti iemantojušā Patēriņa kredīta attīstīšana-tika paplašināts potenciālo kredīta saņēmēja loks, kā arī palielināta maksimālā kredīta summa, tādejādi padarot Patēriņa kredītu pievilcīgāku. Patēriņa kredīta saņemšanas efektivitāte laika izteiksmē ir viena no būtiskākajām šī produkta kvalitātēm. Krājbankas mērķis- -panākt, lai klients šo pakalpojumu saņem vienas dienas laikā- ātri un vienkārši. Arī hipotekārā aizdevuma nosacījumos ir veiktas izmaiņas- palielināta aizdevuma maksimālā attiecība pret nodrošinājumu tirgus vērtībā.
Banka 2004 gadā ir attīstījusi arī elektronisko norēķinu sistēmas (ENS), palielinot klientu ērtības un paplašinot produktu klāstu. No 2004 gada jūlija Krājbankas klienti, kuri izmanto Elektronisko norēķinu sistēmas – Telefonbanku, Online banku un Biroja banku ir iespējas veikt beztermiņa noguldījums-Krājkontu un atvērto noguldījumu arī elektroniski. Sākot ar 2004. gada oktobri noguldījumiem, kurus klienti veic ar ENS starpniecību, tiek piedāvātas augstākas noguldījuma likmes. Ar 2004. gada maiju banka ir apstiprinājusi ENS atlaižu tarifus ar mērķi popularizēt elektronisko norēķinu izmantošanu.
Atbilstoši Latvijas Bankas un Eiropas Savienības prasībām Krājbanka no 2004. 1. augusta klienta kontus atspoguļo atbilstoši IBAN standartiem.
2004. gadā Krājbanka ir turpinājusi veiksmīgu sadarbību ar Western Union, kuras rezultātā Bankā ir ieviesta moderna un mūsdienu prasībām atbilstoša programma, kas Krājbankai ļauj mazināt klientu apkalpošanas laiku, kā arī papildināt Western Union pakalpojumu ar jaunām iespējām.

A/s “Latvijas Krājbanka” no 2005.gada 1.marta sāk Maestro un MasterCard viedkaršu izsniegšanu bankas klientiem. Ar šo soli banka ir noslēgusi 2003.gadā sākto pāreju uz viedkaršu (čipkaršu) tehnoloģijām un turpmāk saviem klientiem izsniegs viedkartes. Līdz ar to Krājbanka ir otra banka Latvijā, kas saviem klientiem izdod Maestro un MasterCard viedkartes un ir pilnībā pārgājusi uz viedkaršu izdošanu saviem klientiem.
Papildinot teikto par jaunajām viedkartēm, ir jāpiemin arī noslēgtā papildus vienošanās starp Latvijas komercbankām, par Latvijas banku izdoto Maestro un MasterCard norēķinu karšu atlikumu rādīšanu citu Latvijas banku automātos.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация