Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:493652
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.10.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Gan Bei    4
2.  Uzņēmuma kā sistēmas darbības raksturojums    5
3.  Uzņēmuma struktūra, tās atbilstība uzņēmuma mērķu īstenošanai    6
4.  Lēmumu pieņemšanas procesi uzņēmumā    7
5.  Organizācijas veids, tā atbilstība uzņēmuma stratēģiskajiem mērķiem    7
6.  Restorāna kopējais vērtējums    8
7.  Uzņēmuma darbības SVID analīze    11
8.  Uzņēmuma stratēģija, tā atbilstība iekšējai/ ārējai videi    13
9.  Uniformas standarti    14
10.  Tirdzniecības zāles sagatavošana viesu apkalpošanai    19
10.1.  Mazgāšanās līdzekļi    19
10.2.  Prasības,kādas tiek izvirzītas viesmīlim apkalpošanas laikā    19
10.3.  Viesmīļa darba piederumi    21
11.  Apkalpošanas standarti    22
11.1.  Etiķetes likumi    24
11.2.  Viesu sagaidīšana un pasūtījuma pieņemšana    24
12.  Secinājumi    26
13.  Priekšlikumi    27
  Izmantotā literatūra    28
Фрагмент работы

Ik gadu personālam ir jāliek eksāmens, kura laikā tiek pārbaudītas ēdienkartes zināšanas( jāzin visas sastāvdaļas katram ēdienam un dzērienam).
Viens no galvenajiem viesmīļa darba piederumiem ir darba salvete. Darba salvetes jeb rokas dvieļa pielietojums -neapdedzināt rokas, kad tiek pasniegti karstie ēdieni un minimāli notīrīt traukus pirms tie tiek servēti uz galda. Rokas salvetei pastāvigi jābūt tīrai un tai jābut vai nu rokā,vai uz oficianta rokas. Ar to nekādā gadījumā netiek tirītas drupačas no galda virsmas, kā arī to neizmanto kā salveti kurā noslaucit rokas. Rokas dvielim jābūt tīram, baltam un izgludinātam(saburzīts vai netīrs rokas dvielis tiek nomainīts uz citu). Ikdienas rokas dvielim jābūt divkārši salocītam uz pusēm un jāatrodas oficianta kreisajā rokā. Nav pieļaujams to likt kabatā,padusē vai likt uz pleca.Paplāte tiek izvietota un nēsāta uz vienas rokas (uz kreisās rokas,ja Jūsu stiprā roka ir labā). Nav pieļaujams nēsāt paplāti ņemot to aiz malas ar abām rokam. Izņēmuma gadījumā,ja tā ir ļoti smaga,tad to nesam ar abām rokām. Kategoriski aizliegts likt paplāti uz viesu galda vai uz kaimiņu galda!!! (Gan Bei arhīvs, 2015)
Servants ir viesmīļa darba galds, kuru izvieto tirdzniecības / banketu zālē, katram viesmīlim savā sektorā. Kopumā restorānā ir 5 servanti. Tajā tiek novietota daļa no traukiem, galda piederumiem, salvetes, viesmīļa darba rīki. Servants ir atverams plaukts ar divām durvīm un divām atvilknēm, tā izmēri “Gan bei city”:
• Augstums – 900 mm
• Garums – 1200 mm
• Platums – 550 mm
Kopumā restorānā ir 33 galdi, no kuriem divi ir banketa, 9 mazie (max 4 cilvēkiem) un 22 lieli ( max 6 cilvēkiem).

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация