Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:406286
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.11.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi un priekšikumi
LR muita dibināta 1990.gada 2.jūlijā. Muitas kontroles punkts (MKP) „Terehova” darbu uzsaka 1990.gada 25.septembrī. Kopš 1996.gada muitas postenis pieslēgts lokālajam tīklam. 1997.gada 15.augustā uzsāka jaunā muitas punkta celtniecību. Pēc celtniecības kopējā platība sastāda 8 ha.
MKP „Terehova” atrodas Ludzas rajona Zilupes novada teritorija Terehovas sādžā.
Muita kontrolē pāri valsts robežai pārvietojamas kravas, preces un to dokumentāciju, kā arī muitas maksājumu iekasēšanu un citas darbības, kas paredzētas Muitas kodeksa, regulas un citos normatīvajos aktos.
VID LRI MNPND ir LRI struktūrvienība, kas savas kompetences ietvaros organizē un veic pasākumus, lai atklātu un novērstu likumpārkāpumus muitas jomā. Tas darbojas saskaņā ar ES normatīviem aktiem likumu „Par VID”, Valsts civildienesta likumu, likumu „Par nodokļiem un nodevām”, Muitas likumu, LR Ministru kabineta noteikumiem, VID rīkojumiem un instrukcijām, LRI nolikumu, Darba koplīgumu, Darba kārtības noteikumiem, attiecīgā MKP tehnoloģisko shēmu un citiem saistošiem normatīvajiem aktiem.
Robežsargi un muitas amatpersonas uzrauga, lai klienti, kuriem nav jākārto vai kuri pabeiguši robežas šķērsošanas formalitātes, nekavējoties atstātu MKP teritoriju.
Ņemot vērā ES izvirzītās prasības muitas tehniskajam nodrošinājumam, Terehovas MKP muitas var veikt sev uzdotos uzdevumus, izmantojot tās rīcībā esošo tehnisko aprīkojumu.
Pašreizējā autoceļu infrastruktūra MKP „Terehova” pierobežā nav piemērota faktiskajam izbraucoša kravu autotransporta plūsmas apjomam. MKP „Terehova” projektēta caurlaides spēja diennakti ir 350 automašīnas, bet faktiskā caurlaides spēja diennakti ir 450 – 500 automašīnas. No tā var secināt, ka Latvijas pusē periodiski veidojas garas izbraucošā kravu autotransporta rindas, kuras aizņem pilnībā visu izbraucošā transporta joslu un tādejādi apgrūtina citu transportlīdzekļu kustību šajā ceļa posmā.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация