Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:867920
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.01.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 11 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    2
1.  Prakses vietas apraksts    3
2.  MKP Silenes organizatoriska struktūra    5
3.  Silenes MNK uzdevumi un funkcijas    7
4.  Prakses laika paveikta darba apraksts    9
5.  Veiktu pasākumi kvalifikācijas darbam    12
  Secinājumi un priekšlikumi    12
  Bibliogrāfiskais saraksts   
Фрагмент работы

Mana prakse notiek VID Latgales reģionālā iestāde muitas pārvalde Dienvidlatgales MKP daļas Silenes MKP 0814. Prakses laiks no 2009.gada 14.septembra līdz 2009gda 8.novembrim. Prakses vadītājs Māris Ņikitins muitas uzraugs.
Praktiskajā darba daļā tiek veikta viena no Latvijas Robežkontroles punkta analīze. Analīzei tika izvēlēts Silenes Muitas kontroles punkts, kur Latvijas teritorija robežojas ar Baltkrieviju.
Silenes robežkontroles punkts ir sauszemes RKP (robežkontroles punkts) uz autoceļa P68, kas atrodas uz Eiropas Savienības ārējās robežas Daugavpils rajona, Skrudalienas pagasta teritorija, kur Latvijas Republika robežojas ar Baltkrieviju. Silenes RKP ir izvietota 35km attālumā no Daugavpils. Galvenie maršruti transporta plūsmai ir Daugavpils - Minska, Daugavpils - Ļvova, Daugavpils - Kijeva.
Caur MKP drīkst pārvietot preces, kuru ievešana LR vai izvešana no tās saskaņā ar normatīvo aktu prasībām nav aizliegta vai ierobežota.
Caur MKP nedrīkst pārvietot preces, kuras pakļautas Pārtikas un veterinārā dienesta veterinārajai kontrolei. Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārās robežinspekcijas (PVD SRI) kontrolei pakļautās preces caur muitas kontroles punktu atļauts pārvietot Sanitārās robežinspekcijas darba laikā katru dienu.
Caur muitas kontroles punktu no Baltkrievijas, galvenokārt, tiek ievesta apstrādāta koksne (zāģēta, frēzēta egle un priede), piemērojot muitas procedūru tranzīts, tiek nosūtīta uz iekšzemi, kā arī rezerves daļas (automašīnām, traktoriem), galvenokārt, piemērojot muitas procedūru laišana brīvā apgrozījumā. Fiziskās personas pārsvarā ieved preces personīgajam patēriņam un pārtikas preces. Silenes MKP šķērso vairāki maršruta autobusi.
Silenes robežkontroles punktu teritorijā atrodas Muitas kontroles punkts (MKP) “Silene”, Silenes I kategorijas robežkontroles punkts un Sanitārās robežinspekcijas kontroles punkts “Silene”. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация