Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:444784
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

audzi cilvēki mūsdienās cieš no muskuļu bezdarbības un aptaukošanās. Perspektīva, kas cilvēcei paveras, nomainot smagu fizisku darbu ar darba procesu pilnīgu automatizāciju, slēpj sevī zināmu ļaunumu, jo noved pie nepietiekošas kusību aktivitātes- hipodinamijas. Arvien vairāk cilvēku slimo ar stenokardiju, aterosklerozi, hipertoniju un citām sirds un asinsvadu sistēmas slimībām.
Hipodinamija rada izmaiņas arī centrālajā nervu sistēmā, un tāpēc emocijas nav noturīgas, arī vielmaiņa nenorit normāli. Bez tam samazinās muskuļu masa un izmainās kaulaudu sastāvs, strauji pavājinās sirds un asinsvadu sistēmas funkcijas, līdz ar to pazeminās organisma darbaspējas, tiek traucētas arī kuņģa un traktas funkcijas, nieru darbība.
No hipodinamijas var izvairīties nodarbojoties ar sportu un fiziskām slodzēm. Vienīgās efektīvās zāles ir vairāk kustības. Turklāt tās pieejamas katram, nepieciešams tikai mobilizēt gribas spēku un atrast laiku.
Vienkāršākais veids kā sevi piespiest uzsākt nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ir aerobikas nodarbības zinoša un apmācīta cilvēka pavadībā. Bieži cilvēkiem ir patiesi lielas grūtības saņemties un uzsākt nodarboties ar aerobiku, bet varbūt izasot šo darbu daži padomās, ka tas patiešām ir nepieciešams un cik daudz šīs aerobikas nodarbības var palīdzēt viņu pāšu veselībai. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,48 €
Комплект работ Nr. 1159600
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация