Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:998611
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.09.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tā kā Rēzekni uzskata par Austrumlatvijas kultūras un izglītības centru, pilsētai jābūt reģiona attīstības dzinējspēkam. Manuprāt, Caran d’Ache darbības paplašināšana un attīstīšana ir lielisks veids, kā produktīvi veidot Rēzekni par visas Latgales radošo un izglītības centru.

Es domāju, ka Caran d’Ache izveide Rēzeknē ir viens no lielākajiem notikumiem Austrumlatvijas reģiona kultūras dzīvē pēdējā laikā. Tāpat arī uzsāktā Rēzeknes koncertzāles būvniecība. Šie projekti pilda attīstības programmas tiešo noteikumu – Rēzeknes kā Austrumlatvijas kultūras un izglītības centra veidošana. Projekta realizācijā ieguldītas lielas finanses, un projekts rezultējies, manuprāt, teicami – visi mērķi tiek realizēti, visi uzdevumi tiek pildīti.
Neveiksmīgākā daļa centra sakarā, man liekas, ir tieši reklāmas joma. Ceru, ka laika gaitā centra vadība sapratīs, cik lielu ieguvumu centram un visam reģionam var sniegt laba reklāma un sabiedriskās attiecības. Tieši centra popularizēšana ir atslēga veiksmīgam darbam, interesentu piesaistei, lielai izaugsmei un panākumiem.
Šobrīd Austrumlatvijas reģiona jauniešiem, bērniem un radošajām personībām ir izveidotas tik ilgi gaidītās mājas. Visi alternatīvās izglītības procesi un kultūras norises nu ir zem viena jumta, veidojot komunikāciju starp pirms tam nepazīstamiem cilvēkiem, veidojot cerīgas savienības un stimulējot radošos procesus vienkopus. Centra darbība ir progresīva un netiek aizmirsts par Latgales kultūras savdabību, kas Austrumlatvijas iedzīvotājiem ir svarīgi.
Ir pāragri spriest par darbību un centra kopējo progresu tā neilgās pastāvēšanas dēļ. Gan garīgais, gan finansiālais devums kaut nedaudz varēs tikt novērtēts, domāju, ātrākais pēc gada. Varu vienīgi novēlēt neapstāties pie sasniegtā un lielus panākumus, veiksmi!


Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация