Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:263331
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.04.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Vispārēja informācija par Šveici    4
2.  Politiskais sektors    5
3.  Biznesa kultūra    6
4.  Starptautiskās attiecības    7
5.  Vadība    7
6.  Apģērbs    7
7.  Ēšanas un dzeršanas etiķete    8
8.  Dāvanu pasniegšana    8
9.  Geert Hofstede teorija    9
10.  Richard. D. Lewis teorija    10
11.  Secinājumi    12
12.  Bibliogrāfija    13
Фрагмент работы

Kā lineārakatīvo kultūru, Šveici, var raksturot šādi: lielākoties šveicieši ir mērķtiecīgi un cenšas visu sīki izplānot. Arī dienu pavada pēc sastādītā plāna, kas izriet pat komunikācijā ar partneriem. Visi fakti tiek pierādīti caur dokumentiem, uzrādot konkrētus faktus un skaitļus, kuri pārsvarā ir drukātā veidā, uz papīra. Pēc šveiciešu domām sarunas ir nepieciešamas informācijas apmaiņai, kas notiek raksturīgi darbībai – viens runā, otrs klausās - kas veicina darba produktivitāti un samazina pārpratuma situācijas līdz minimumam.
Darbu ļoti kvalitatīvi spēj nošķirt no ģimenes dzīves, kas pierāda ideālas organizatoriskās spējas. Biznesa attiecības tiek balstītas uz loģiskiem spriedumiem nevis emocijām. Pēc darba principiem ļoti strikti vadās pēc nolikumiem, un tic tam, ka tas spēj un uzlabo darba kvalitāti un likumiskumu. Kā neatņemama darba ētikas sastāvdaļa šveiciešiem ir laicīga rēķinu apmaksa, laicīgas atbildes uz ēpastiem vai vēstulēm, kas liecina, ka šveicieši ļoti labi saprastos ar reaģējošajām kultūrām. Daži pārstāvji: ASV, Vācija, Zviedrija, Norvēģija.

11. Secinājumi
Rakstot šo izziņas darbu par Šveici, esmu uzzinājusi un ieguvisi ļoti lielu apjomu informācijas par Šveici, kas man nākotnē vistiešāk noderēs, gan sava biznesa attīstībā, gan privātās dzīves vajadzībām. Veicot izzinošās informācijas apkopošanu ieguvu zināšanas par Šveices kultūru, politiku, iedzīvotājiem un vispārējo informāciju, kā arī ar pēdējiem notikumiem, saistītajiem ar Šveici.
Manuprāt, tagad es esmu informēta, par valdošās varas principiem un vadīšanas pamatprincipiem, kā arī par iekšējo kultūru, tās atšķirībām un ietekmi uz ārējo vidi un ,protams, par vispārējo šveiciešu uzvedību un gaidītajiem pavērsieniem gan biznesa vadībā, gan privātās dzīves virzība.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация