Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:593669
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.09.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

“Galvenā brendu funkcija ir mazināt iespējamo risku. Kolīdz iepirkšanās situācija saistīta ar risku, pircējs, gluži dabiski, meklē ceļus, kā šo risku mazināt. Pastāv dažādi riska veidi. Piemēram, finanšu risks, tādēļ arī, pieaugot kādas preces cenai, brenda nozīme palielinās. Ir fiziskais risks, tādēļ ir nepieciešams nostiprināt brenda vārdu pārtikas tirgus nozarē, kurā pēdējā laika notikumi uzrādījuši publisko regulētājstruktūru vājumu. Tas izskaidro arī patērētāju gluži vai pārdabisko pieķeršanos kādam vienam aspirīna brendam. Brenda nosaukums saistās ar psiholoģisku drošību, ka galvassāpes izzudīs. Tieši tāpēc vispārīgie, jeb nepatentētie (generic) produkti, ieinteresē tikai tad, ja tos iesaka valsts līmeņa medicīnas autoritātes (Amerikas Savienotajās Valstīs - FDA, Lielbritānijā - BMA), tos oficiāli iesaka farmakologi, vai arī privātās apdrošināšanas sabiedrības pieprasa, lai tiktu izrakstīti tieši šie preparāti. Risku palielina arī tehnoloģiju attīstība. Ja digitālās vai interaktīvās televīzijas un stereo aparatūras jomā tiek piedāvāts kāds jauninājums, patērētāji savus skatus vērš uz tādām stabiliem un pazīstamiem brendiem kā Sony vai Thomson. Un vēl - brendi ir saistīti arī ar psiholoģisko risku. Patiesībā mūsu pieredzē ir krietni vairāk brendu, nekā mēs tos iegādājamies - visapkārt taču ņirb visuresošie smaržu, kosmētikas, sporta, pulksteņu, briļļu ietvaru un citu produktu brendu nosaukumi. Daudzās preču kategorijās brendam ir firmas zīmes vērtība, tas kalpo kā noteikts simbols.
Otrā brenda funkcija ir padarīt patērētāja dzīvi vieglāku. Plašais preču un pakalpojumu klāsts rada izvēles iespēju un brendi atvieglo izvēles veikšanu, sniedzot orientierus, kuri lielā mērā tiek identificēti ar pircēja gūto apmierinājumu. Šo procesu dēvē par brenda pozicionēšanu. Piemēram, Volvo ražo respektablas automašīnas, savukārt Fiat - izskatīgus un lētus braucamos. Iepirkšanās procesu vienkāršāku vērš uzticība, pieķeršanās, lojalitāte.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1209054
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация