Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:898188
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 14.04.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
2021–2025 гг.
Фрагмент работы

2.3. Pļaujot zāli ar trimmeri krūm griezēju jālieto atbilstošs apģērbs, kas ir cieši pieguļošs un ērts. Vienmēr jāvelk krekls un virsjaka ar garām piedurknēm un vienmēr jāvelk garās bikses, lai pietiekami aizsargātu no lidojošiem trimmera krūm griezēju auklas gabaliem un nelieliem akmeņiem; Pļaujot zāli ar trimmeri aizliegts vilkt īsas bikses vai krekliņus ar īsām piedurknēm.
2.4. Uzmanību! Veicot darbu ar rotējošiem elektroinstrumentiem, nodarbinātajiem aizliegts valkāt vaļīgu, brīvi plandošu darba apģērbu un rotaslietas, un jānodrošina, lai instrumenta kustīgajās daļās netiktu ierauti mati, apģērbs vai aizsargcimdi.
2.5. Pirms uzsākt darbu uzvilkt un sakārtot apģērbu. Aizpogāt piedurkņu galus un visas pogas, lai tas neierobežotu kustības.
2.6. Pirms uzsākt darbu ar trimmeri vai krūmgriezēju izpildīt ražotāja lietošanas noteikumos/ekspluatācijas instrukcijā noteiktās prasības par ikdienas pārbaudēm/apkopēm, to obligātu izpildi un to dokumentēšanu.
2.7. Pārbaudīt IAL derīgumu un atbilstību veicamajam darbam.
2.8. Uzvilkt IAL un pārliecināties, ka tie nav bojāti.
2.9. Pārliecināties, vai sadzīves telpās ir dzeramais ūdens, siltais ūdens, ziepes, dvielis, pirmās palīdzības aptieciņa, vai darbojas darba apģērba žāvēšanas ierīces. Veicot darbu ar trimmeri krūm griezēju attālināti no sadzīves telpām darba vietas tuvumā jānovieto pirmās palīdzības aptieciņa.
2.10. Pārbaudīt darba aprīkojumu, veikt ikdienas apkopē paredzētos darbus, kas paredzēti to sagatavošanai darbam, pielāgot tos individuālajām vajadzībām. Vizuāli apskatīt Trimmeri krūm griezēju, tā nostiprināšanas siksnas, pārliecināties, vai tas nav bojāts.
2.11. Pirms uzsākt darbu, atbilstoši ārējo normatīvo aktu prasībām par bīstamo zonu norobežošanu, drošības zīmju lietošanu un situācijai norobežot trimmera un/vai krūmgriezēja darbības bīstamo zonu, lai brīdinātu apkārtējos par iespējamo risku.
2.12. Noregulējiet Trimmeri krūm griezēja uzkabi atbilstoši Jūsu augumam. Uzkabi noregulējiet tā, lai strādājot nebūtu jāsaliec mugura.
2.13. Pārbaudiet griezēj ripas, griezēj naža tehnisko stāvokli – uzasinājumu, vai nav plaisas, dziļas rievas un vai ir pareizi un droši nostiprināts uz vārpstas.
2.14. Pārliecinieties, griezēj ripas, griezēj naža aizsargapvalks ir pareizi uzlikts un atrodas ieteiktajā pozīcijā.
2.15. Pirms Trimmera krūm griezēja lietošanas pārbaudiet, vai asmeņa nostiprinātājskrūve ir cieši pievilkta. Trimmerim krūm griezējam jābūt aprīkotam ar ražotāja ieteiktajiem griezējinstrumentiem.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация