Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:315476
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.06.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

3. Darba aizsardzības prasības, veicot darbu:
3.1. Darba laikā esiet uzmanīgs. Dariet tikai to darbu, kurš Jums uzdots un ietilpst Jūsu pienākumos. Būvobjektā strādāt un pa to pārvietoties aizsargķiverē. Pa būvobjektu, telpām pārvietoties uzmanīgi, neskriet.
3.2. Izpildot darba pienākumus, ir aizliegts veikt riskantas, piemēram, pārgalvīgas vai nepārdomātas darbības, kas var apdraudēt paša darbinieka, citu darbinieku vai klātesošo personu drošību un veselību, kā arī apkārtējo vidi.
3.3. Veicot flīzēšanas darbus, uzstādot saliekamās dzegas un izrotājumu elementus augstumā, darbus veikt tikai no stabilām, ar atbilstoša augstuma (h=1m) margām nokomplektētām, tehniskā kārtībā esošām sastatnēm, tornīšiem, no celšanas iekārtu groziem, platformām u.tml.. Darba laikā izpildīt attiecīgajās instrukcijās noteiktās prasības.
3.4. Piegādājot flīzes, līmes vai novācot būvgružus kontrolēt pārvietojamās kravas smagumu. Ieteicamais maksimāli pieļaujamais vienā paņēmienā paceļamais smagums sievietēm līdz 15kg, bet vīriešiem virs 18. gadiem līdz 20. kg,
3.5. Izmantojot kravas pārvietošanas palīgierīces kravu uz ratiņiem u.c. kraut ne augstāk par 1,7m no zemes (grīdas) un daudzumā, kas nodrošina tās drošu pārvietošanu un nepārsniedz pieļaujamo svaru, kādu drīkst transportēt ar attiecīgo palīgierīci.
3.6. Strādāt pretputekļu maskā, ja sagatavojot flīzēšanas vietu izdalās liels putekļu daudzums.
3.7. Darbus saistītus ar līmes sajaukšanu, uznešanu uz virsmas u.tml. veikt ķīmiski noturīgos cimdos. Izmantojot līmes u.tml. materiālus, strādāt atbilstošos IAL, kuri norādīti ķīmiskās vielas (līmes u.tml.) drošības datu lapā vai uz iepakojuma – ķīmiski noturīgos cimdos respiratorā u.c.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация