Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:406443
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.11.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Darba likuma normas grozījumu analīze    3
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    8
Фрагмент работы

4. 2014.gada 12.novembrī Latvijas Republikas Darba likuma 32.panta trešā daļā tika ap-stiprināta un izteikta šādā redakcijā: "(3) Darba sludinājumā norāda darba devēja - fiziskās per-sonas - vārdu un uzvārdu vai juridiskās personas nosaukumu (firmu) un reģistrācijas numuru, vai tā personāla atlases uzņēmuma nosaukumu (firmu) un reģistrācijas numuru, kurš darba devēja uzdevumā novērtē pretendentu piemērotību un veic atlasi.” , iepriekšējās redakcijas (3) Darba sludinājumā norāda darba devēja — fiziskās personas — vārdu un uzvārdu vai juridiskās perso-nas firmu, vai personāla atlases uzņēmuma firmu, kas darba devēja uzdevumā novērtē pretenden-tu piemērotību un veic atlasi.” vietā. Kā redzams, likumdevējs, pieņemot grozījumus Darba li-kuma 32.pantā vēlējies noteikt darba devēja pienākumu darba sludinājumā norādīt ne tikai savu nosaukumu (firmu), bet arī reģistrācijas numuru, tādējādi atvieglojot to identifikāciju.
Likumprojekts ir nepieciešams, lai pilnveidotu esošo regulējumu un ieviestu jaunu regulējumu atsevišķās jomās. Likumprojekts paredz veikt grozījumus Darba likuma 32.panta trešajā daļā, papildinot darba sludinājumā ietveramo informāciju ar juridiskās personas un personāla atlases uzņēmuma reģistrācijas numuru, lai ļautu precīzāk identificēt juridisko personu vai personāla atlases uzņēmumu, kas paziņo par brīvajām darbavietām. Darba tiesības attīstās pietiekami dinamiski (jo īpaši starptautiskā kontekstā) gan attiecībā uz jauna regulējuma noteikšanu, gan arī prakses pilnveidošanu. Atsevišķas normas ir pārskatāmas un pilnveidojamas, lai nodrošinātu efektīvāku un aktuālajai situācijai atbilstošāku darba tiesisko attiecību regulējumu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация