Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:534103
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 01.02.2010.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    3
2.  Masu mediju ietekme uz sabiedrību    5
3.  Sabiedrības viedokļa veidošana    8
4.  Mediju izmantošana politisko partiju interesēs    10
5.  Masu mediju publikāciju analīze vēlēšanu rezultātu kontekstā    12
6.  Izmantotā literatūra    15
Фрагмент работы

Mana izvēlētā tēma ir : Drukāto masu mediju ietekme uz sabiedrības uzskatu veidošanu par politiskajām partijām priekšvēlēšanu laikā 2006. gadā. Šī tēma ir aktuāla, jo Latvijā ik pēc 4gadiem notiek vēlēšanas un jau 2010. gadā vēlētājiem atkal būs jāizdara sava izvēle. Masu mediji priekšvēlēšanu periodā izplata plašu informāciju par politiskajām partijām un atsevišķiem, sabiedrībā atpazīstamākajiem, politiķiem, kura varētu ietekmēt vēlētāju izvēli vēlēšanās. Tā kā mūsdienās plašsaziņas līdzekļu klāsts ir ļoti liels, tad savā darbā esmu nolēmusi izpētīt konkrētus masu medijus- drukātos masu medijus.
Esmu izvirzījusi sekojošu izpētes jautājumu: Vai masu mediji priekšvēlēšanu periodā ieņem pozīciju, kas ir labvēlīga politiķiem? Šo jautājumu pētīšu darba empīriskajā daļā, analizējot laikrakstu „Diena” un „Latvijas Avīze” publikācijas laika posmā no 2006. gada 1. septembra līdz 15. oktobrim. Abi minētie ir dienas laikraksti, šo masu mediju kategoriju izvēlējos tāpēc, ka lasītājiem katru dienu ir pieejamas jaunas publikācijas, kas pauž kādu informāciju par vēlēšanām un partijām. Pētīšu cik bieži ir sastopamas publikācijas par jautājumiem, kas saistīti ar vēlēšanām un to, kāda informācija, pozitīva vai negatīva, tiek atspoguļota abos laikrakstos. Nobeigumā es salīdzināšu iegūtos rezultātus ar vēlēšanu rezultātiem un izdarīšu secinājumus, kas attiecīgi vai nu pierādīs vai apgāzīs mana darba hipotēzi, ka drukātie masu mediji priekšvēlēšanu laikā ieņem pozīciju, kas atbalsta politiķus.
Darba teorētiskie pamati tiks veidoti aplūkojot un analizējot tādu autoru darbus, kā Lousona (Lawson), Reinoldsa (Reynolds), Makkombsa (McCombs), Rodžersa (Rogers), Kosicka (Kosicki), Makleoda (McLeod) un citu. Šie autori savos darbos pēta masu mediju ietekmi uz sabiedrību, to, kā masu mediji ietekmē partijas un izmanto tās un šim procesam pretējo- kā partijas izmanto masu medijus savā labā.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1116438
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация