Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:931420
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.11.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Teorētiskais problēmas pamatojums    5
  Efektīvas komandas veidošanas treninga programma vienai dienai    7
  Nobeigums    12
  Literatūras saraksts    13
Фрагмент работы

Aktivitātes apraksts: dalībnieki tiek sadalīti komandās pa trīs cilvēkiem katrā. Viens no trijiem ir aklais mākslinieks, otrs - skulptūra, trešais - modelis. Aklajam māksliniekam ir aizsietas acis un viņa uzdevums ir, uzmanīgi aptaustot modeli, izveidot tādu pašu formu skulptūrai. Modelis uzdevuma sākumā ieņem pozīciju, kāda ir jāveido māksliniekam, un visu veidošanas laiku neizmaina sākotnēji ieņemto pozu. Skulptūras uzdevums ir būt pakļāvīgai kā mālam - kā mākslinieks noliek kādu ķermeņa daļu, tādā pozā tā arī paliek. Kad māksliniekam liekas, ka viņš savu darbu ir pabeidzis un skulptūra ir kļuvusi par modeļa kopiju, viņš var atvērt acis. Uzdevumu turpinot, lomas var rotēt, tādējādi katrs no komandas būs bijis gan aklais mākslinieks, gan modelis, gan skulptūra. Pēc uzdevuma vēlams veikt pārrunāt iespaidus un viedokļus, lai noskaidrotu, kā koamndas dalībnieki jutās, pildot to vai citu uzdevumu.

Nobeigums
Komandas darbs ir viens no dominējošiem spēkiem pasaules darba tirgū, jo veiksmīga un efektīva uzdevuma izpilde ir atkarīga no tā, cik efektīvi visi komandas dalībnieki spēs sadarboties.
Komandas veidošana ir nepārtraukts un mērķtiecīgs process, kas prasa daudzveidīgu un radošu pieeju.
Komandas treninga programmas apmeklēšana ir radošs un aizraujošs veids kā palīdzēt cilvēku grupai, kuru vieno kopīga darba vieta un veicamie uzdevimi, pārtap par augsti efektīvu komandu, kuras dalībnieku starpā valda savstarpēja cieņa un uzticība, kā arī vieno kopīgi nākotnes mērķi. Komandas treninga programmas vadītājs un izpildītie uzdevumi un aktivitātes saliedē grupas dalībniekus un tas rada tādu atmosfēru, kas veicina atvērtu un uz attīstību vērstu dialogu, kas savukārt ātrāk aizvedīs komandu pie vēlamā rezultāta.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация