Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:275242
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 28.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Frizūra visos laikos ir aizņēmusi nozīmīgu vietu cilvēka dzīvē. Kopš V-VI gs.p.m.ē. cilvēki sāka ļoti rūpēties par saviem matiem. Par pagājušo gadsimtu frizūrām mēs varām spriest balstoties uz mākslu daiļdarbiem: glezniecības audekliem, mozaīkiem, skulptoriem, freskiem un lietišķā māksla priekšmetiem. Frizūra ļoti bieži mainīja siluetu, formu, tas notika, vēsturisku notikumu, klimatisku apstākļu, reliģisku uzskatu, estētisku uzskatu, personisku gaumes un nejaušības iespaidā. Katrs laikmets frizūras mākslas attīstībā ienesa daudz jauna. (1. – 9.)
Paiet gadi, vienu gadsimtu nomaina otrs, veidojas un grūst impērijas, vecos uzskatus, tradīcijas nomaina jaunas, bet nemainīgs paliek viens — cilvēka tieksme pēc skaistuma. Frizieris ir sava veida mākslinieks, kurš ieved mūs aizraujošā Grācijas, Stila, Elegances un Skaistuma pasaulē. Un nav pārsteigums, ka friziera profesija visos laikos bija un būs radoša, kur vieta ir gan fantāzijai, gan izdomai. (2.)
Es izvēlējos aprakstīt tieši šo nozari, jo es uzskatu, ka mūsdienas ārējais izskats ieņem būtisku vietu tagadnes dzīvē. Cilvēki tērē daudz laika un naudas, lai izskatītos perfekti. Es domāju, ka frizētavu un kosmētisku salonu nozare ir ļoti perspektīva un aktuāla Latvijā. Tā dēļ es nolemju, ka es rakstīšu savu biznesa plānu par frizētavu un kosmētisko salonu nozari.
Šajā darbā es aprakstīšu izvēlēto nozari, to būtību, konkurenci un arī analizēšu statistikas datus. Es izmantošu grāmatas, internētu un papildmateriālus no frizētavām.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,48 €
Комплект работ Nr. 1202322
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация