Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:294440
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 13.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

I Atslēgvārdi
1. Ideālā patība – vēlamais, precīzāk, nerealizējamais priekšstats par sevi, par savām spējām. Šis priekšstats var būt mainīgs un kā vienu no iespējamiem maiņu cēloņiem es varētu minēt sabiedrības ietekmi, no kuras tiek iemantota kāda pieredze (pozitīva vai negatīva) vai tiek uzspiesti sava veida likumi. Vides (sabiedrības) maiņas rezultātā varētu rasties kā personības “lejupslīde”, tā arī “kāpiens” (lēciens). Šāda strauja vides maiņa varētu novest pie pasaules kā globālās vides uztveres zaudēšanas vai izmainīšanos, arī pie savas personības lomas nozīmes šajā vidē pārvērtēšanu. Tipiskākie šādas vides maiņas simptomi varētu izpausties ar sevis neapmierinātību tādā veidā kā kautrība, iekšējais diskomforts, nespēja adaptēties citā vidē. Un ja šādā situācijā cilvēks veicot apzinātu izvēli spēj rast iekšējos spēkus (izmantojot arī iegūto pieredzi (kā pozitīvu, tā arī negatīvu)) jauna zelta vidusceļa atrašanai (izveidošanai) un sevis pieņemšanai – tad to varētu uzskatīt par tuvāko un reālāko ceļu uz patiesas ideālās patības realizēšanu caur sevis saglabāšanu un stiprināšanu.

2. Sevis pieņemšana – cilvēks ir neatņemama sabiedrības sastāvdaļa, jo viens indivīds vēl neveido sabiedrību. Ir jāveicina sevis pieņemšana caur citiem, respektīvi, jārada apstākļi, jārada iekšējais piemērošanās process. Viešot uzticību citiem ir iespējams pārdzīvot un apzināties sevi, savu aktuālo pieredzi.


Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1221522
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация